Music Survivor 6.Sezon / 9.Hafta Sonuçları

La ben de 2 gün önce D-Smart'a geçtim :A İçimi karartma :A
Aga ben anlamadım bu işi @Çiğdem- ve @Tolstoyevski yıllardır D Smart kullanıyorlarmış bir sorun olmamış bizim ki 1 haftada sorun çıkardı. :F Sana da bir şey olmaz içini karatma benim göbek adım şansızlık. :T:

Bu arada bizimki de herşey açık paket artı internet 92TL sizinki nasıl 110 TL oldu. :A

@Tolstoyevski hakikatten sinema kanalları berbat abi 11 tane kanal var dişe dokunur hiç mi güzel film olmaz jet hızıyla geçiyorum zaplarken. :F Birde bazı kanallar çok geride kalmış. :A

@destere ne yapabilirim puan almak sadece senin puanla olmuyor ki. :(

Birisi çekilirse @batuhankaralar döner :A :A :A

destere bukadarmıya bayılmıştı özellikle kadın şarkıcıda yok mecbur seni tutucak bully :A

@Harunnn60 sende dilimizi kıskanma ayoll biz lazların hibir zaman konuşmada bir iddiası olmamıstır zaten biz doğal insanız ayoll kasıntı istanbullular gibi değiliz :A :A :A

@Harunnn60
inşallah kimse çekilmez :)) tahtaya vur aman diyelim öyle bir şey olurda ördek tekrar gelirse forumu terkederim :))

Aga ben anlamadım bu işi @Çiğdem- ve @Tolstoyevski yıllardır D Smart kullanıyorlarmış bir sorun olmamış bizim ki 1 haftada sorun çıkardı. :F Sana da bir şey olmaz içini karatma benim göbek adım şansızlık. :T:

Bu arada bizimki de herşey açık paket artı internet 92TL sizinki nasıl 110 TL oldu. :A

@Tolstoyevski hakikatten sinema kanalları berbat abi 11 tane kanal var dişe dokunur hiç mi güzel film olmaz jet hızıyla geçiyorum zaplarken. :F Birde bazı kanallar çok geride kalmış. :A

2012 de net karşılığında aldık 65 falan ödüyoruz sanırım şuan pahalı olmus demekki 6 @Doğu @mrt-06 :A

film kanalları benzer filmler koyuyor genelde ama bazen güzel bilindik filler koyuyor :A

inşallah kimse çekilmez :)) tahtaya vur aman diyelim öyle bir şey olurda ördek tekrar gelirse forumu terkederim :))
@destere kıskanıyor ben değil. :F
@destere dilimizi neden kıskanıyorsun ayoll :A

Aga bizim kota yüksek diye öyle bir fark oluşmuş olabilir. Verebilecekleri en yüksek kotayı istedim sınırları zorladım fakat bu da yetmeyecek bana :A Ayriyetten modem ücreti de +5 tl her ay faturaya ekli. Satın almadım, zaten modemleri dandik.

Altyapılar farklı olduğu için kişiden kişiye göre değişebilir. Zaten Türk Telekomun altyapısını kullanıyor D-Smart. Hatta bize kurulum için gelen adam Telekom elemanıydı.

D-Smart'ın en sevdiğim özelliği gönlü bol olması ve HD kanal sayısının fazla olması. En dandik kanallar bile HD cayır cayır izliyorsun. Digitürk gibi yankesici ve açgözlü değiller. Şimdi Katarlılara satıldı iyice iliğimizi kemiğimizi kuruturlar. :A

ama şimdi lazda olsan fransızda sonuçta türkçe dersinden geçmek için türkçe yazman gerekmiyormu ? :)
hogatha nasıl geçmiş dersleri :)
hhahah lise 1 dısında hep bilgisayar ağırıklı okuduk biz ünide öyle öyle matamatik edebiyat falan değil işimiz gücümüz bilgisayardı ayoll :A @Harunnn60

ama şimdi lazda olsan fransızda sonuçta türkçe dersinden geçmek için türkçe yazman gerekmiyormu ? :)
hogatha nasıl geçmiş dersleri :)
Ben daha önceden sormuştum bizde bilgisayar dersleri gördük filan demişti. :A Türkçe az görmüş. :A @Çiğdem-

hhahah lise 1 dısında hep bilgisayar ağırıklı okuduk biz ünide öyle öyle matamatik edebiyat falan değil işimiz gücümüz bilgisayardı ayoll :A @Harunnn60
haha aynı cevabı verdi. :A

demekki yeterince jüriyi etki altına alacak çalışmalar yapmıyorsun :) gerektiğinde ödüllendirip gerektiğinde şiddete başvurararak bir şekilde puan toplaman şart :)

@Doğu Yetişkin kanalları hariç diğer hepsi bizin pakette de var :A Ama Akk farkıyla arayı açmışsınız, 200 gb olduğu için uygun bir fiyat. Bırak akk takip etmeyi ben kotası 50 mi 75 mi ondan bile tam emin değilim şu an :A İnternet sitesinde akk takip etmeye yarayan bir şey vardı ama denediğimde işe yaramamıştı, birkaç senedir de denedim şu an nasıldır durum bilmiyorum ama TTnet gibi anlık kota takip edilemediğini söyleyebilirim. :)

Aga bizim kota yüksek diye öyle bir fark oluşmuş olabilir. Verebilecekleri en yüksek kotayı istedim sınırları zorladım fakat bu da yetmeyecek bana :A Ayriyetten modem ücreti de +5 tl her ay faturaya ekli. Satın almadım, zaten modemleri dandik.

Altyapılar farklı olduğu için kişiden kişiye göre değişebilir. Zaten Türk Telekomun altyapısını kullanıyor D-Smart. Hatta bize kurulum için gelen adam Telekom elemanıydı.

D-Smart'ın en sevdiğim özelliği gönlü bol olması ve HD kanal sayısının fazla olması. En dandik kanallar bile HD cayır cayır izliyorsun. Digitürk gibi yankesici ve açgözlü değiller. Şimdi Katarlılara satıldı iyice iliğimizi kemiğimizi kuruturlar. :A
Tek çare Turkcell Super Online :A:A

Ben daha önceden sormuştum bizde bilgisayar dersleri gördük filan demişti. :A Türkçe az görmüş. :A @Çiğdem-

haha aynı cevabı verdi. :A
başka ne cevap verecem cnm :A lisede web tasarım okumustuk matamatik dersimiz 1.sınıf dısında yoktu dilve anlatımda 1 ders faland evam etti haftada 20 saat falan bilgisayar görüyorduk mesala 1 günde bilgisayar hariç 2 ders falan oluyordu :A @destere

Tek çare Turkcell Super Online :A:A
oda ne bee :A

Doğrudur ama bende yükseltmiştim +50 yaptırdım ama sen daha da ekletmiş olmalısın birde seninki Smart Plus sanırım o da fiyat ekleniyordu çünkü. Adamlara Plus olsun diye 10 defa dedim geldiklerinde "Plus mu istemiştiniz ki" dediler. :F Ne güzel geri saracaktım kaydedecektim. .ss

Kesinlikle katılıyorum Digitürk'te HD için ayrı para ödüyorsun. Bu devirde?! Türksatta zaten var kanallar hangi mantıkla paralı yaparlar ki. :F

başka ne cevap verecem cnm :A lisede web tasarım okumustuk matamatik dersimiz 1.sınıf dısında yoktu dilve anlatımda 1 ders faland evam etti haftada 20 saat falan bilgisayar görüyorduk mesala 1 günde bilgisayar hariç 2 ders falan oluyordu :A @destere

oda ne bee :A
İnternet abla çok kullanışlı ve kalitelidir :A:A

Doğrudur ama bende yükseltmiştim +50 yaptırdım ama sen daha da ekletmiş olmalısın birde seninki Smart Plus sanırım o da fiyat ekleniyordu çünkü. Adamlara Plus olsun diye 10 defa dedim geldiklerinde "Plus mu istemiştiniz ki" dediler. :F Ne güzel geri saracaktım kaydedecektim. .ss

Kesinlikle katılıyorum Digitürk'te HD için ayrı para ödüyorsun. Bu devirde?! Türksatta zaten var kanallar hangi mantıkla paralı yaparlar ki. :F
1 sorun oldu diye d-smartı hemen gömme cnm @Doğu gazına gelme :A

bizde digitrkte var ama hafta sonu dısında kullanmıyoruz maçtan baska birşey yok birde ne izleyeceksen herşey paralı ama d-smartta hepsi bir paradan aynı izliyorsun :A

İnternet abla çok kullanışlı ve kalitelidir :A:A
aaa onu bilmiyorum ttnetten d-smart nete geçtim bende ama senin net genelde sıkıntılı olmuyormuydu :A

Aynen öyle şimdi bir de 4K çıktı. Onun için de ayrı para istiyorlar. Ulan uygun cihaz varsa ben niye izlemeyeyim yıl olmuş 2017 ondan da ekstra para istiyor mal oğlu mallar :A Aylık ödediğimiz parayla şirketten hisse alırız daha iyi :A

Zaten ordan TürkNet'e geçtim TürkNet'ten de D-smarta geçtim :A 3 sene önce de TTNET kullanıyordum :A Vodafone hariç hepsini kullandım yani :A
TurkcellSuper Online iyidir ya bende TTNET kullanmıştım 4 sene önce çok kazıklamaya çalışmışlardı bizi sonra direk Superonline :A:A

@MEnes sen anlarsın :A :A :A
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg
Napiyim elden bir şey gelmiyor benim de isteklerim seninle aynı doğrultuda ama zaman öyle bir kavram ki önünü alamıyorum akıp gidiyor. :A Foruma hiç giremiyorum günler geçip gidiyor kendime bile zaman ayıramıyorum. :A

Sinema kanalları hakkında şimdi kötü bir yorum yapmayayım dava filan açarlar ama anladınız işte kalitesini, o derece gereksiz. Bana kalsa internette izlemek dururken spor kanalları dışında diğer tüm ekstra paketler gereksizdir sineması, dizisi, belgeseli ama evdekilere söz geçiremzsin, zaten TV ile pek aram olmadığı için önemsemedim ama benim elimde olsa hiçbirini açtırmazdım. :A

Gerçekten öyle, Halk TV yi 200 bilmem kaçıncı sıraya koymuşlar mesela. :)