seni anlıyorum.Üşengeçlik öne geçiyor
Ben zamanım varken de yapmıyorumseni anlıyorum.
Bende forumda bir mini film yapacaktım, benimki video olacaktı ama bir türlü başlayamadım.
Önce üsengeçlik şimdi de vakit yok.
5 dakikalık bir hikayem vardı universitede hazırladığım ve 1 buçuk ay zamanımı almıştı hazırlamak
Sadece kabul ediyorum, yapmıyorumBenim yarışmayıda mı sana versek@Aserat
Öyleyse yaz adımı @Aserat film yapıyorum 1 bölümlük. "Gissikabelavu" ailesi ölmüş, yalnız yaşayan bir katilin hikayesinin devamıAserat kaç gündür ikna etmeye çalışıyor, bi görsenTek sözle ikna olmam böyle
Gece oldu zaten olay
Yap benceSadece kabul ediyorum, yapmıyorum
Öyleyse yaz adımı @Aserat film yapıyorum 1 bölümlük. "Gissikabelavu" ailesi ölmüş, yalnız yaşayan bir katilin hikayesinin devamıYapabilirim
Gece oldu zaten olay
tamam üşengeç olduğuna inandım artıkBen zamanım varken de yapmıyorum
Benim aklımda 3 farklı proje var, ama hiçbiri dizi tarzında olmadığı için forumda yayınlamaya pek gitmez
hahhaha o nasıl oluyor be tamam sana vermiyorum yarışmamıSadece kabul ediyorum, yapmıyorum
Öyleyse yaz adımı @Aserat film yapıyorum 1 bölümlük. "Gissikabelavu" ailesi ölmüş, yalnız yaşayan bir katilin hikayesinin devamıYapabilirim
Gece oldu zaten olay
Nekadar soğuk bir kişi ile çalışıyorsun @Aserat
@Tolstoyevski yorumlara cevap verme zahmetinde bile bulunmuyor. Bak @denizz19 a sempatikliğiyle çenemizi düşürüyor
Hem dizisine finali bile çok gören biriyle iş yapılırmı?
@XanTier senin diziye ne oldu? lafım senide kapsıyor mu acaba? güldüğüne göre
Şu sıralar bu yeni diziyi yazmaya bile vaktim olmuyor ama neyseki final bölümünü yazıp noktayı atmadan yayınlamayacağım o yüzden hayal kırıklığı olmayacak bu seferKanlı Ay olayında ise dizi yayından kalkmadı sadece ara verdi.
bizi avutma. Bu diziye protesto etmiyelim diye kandırıyorsunŞu sıralar bu yeni diziyi yazmaya bile vaktim olmuyor ama neyseki final bölümünü yazıp noktayı atmadan yayınlamayacağım o yüzden hayal kırıklığı olmayacak bu seferKanlı Ay olayında ise dizi yayından kalkmadı sadece ara verdi.
Ne zamana kadar ara verdi peki
Güneş batıdan doğana dek diyelim
2083'te hala Eşref mi var ya?d Bir önceki dizini tamamlamadığın için bunda da ortada bırakılmaktan korkuyorum açıkçası. Söz vermeyeyim okumak için ama etiketle yine de.@Tolstoyevski
Bunun ortada kalma durumu olmayacak çünkü final bölümünü yazmadan yayınlanmayacakAyrıca bir önceki dizinin ortada kaldığından çok da emin olma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?