seni anlıyorum.Üşengeçlik öne geçiyor![]()
Ben zamanım varken de yapmıyorumseni anlıyorum.
Bende forumda bir mini film yapacaktım, benimki video olacaktı ama bir türlü başlayamadım.
Önce üsengeçlik şimdi de vakit yok.
5 dakikalık bir hikayem vardı universitede hazırladığım ve 1 buçuk ay zamanımı almıştı hazırlamak
Sadece kabul ediyorum, yapmıyorumBenim yarışmayıda mı sana versek@Aserat
Öyleyse yaz adımı @Aserat film yapıyorum 1 bölümlük. "Gissikabelavu" ailesi ölmüş, yalnız yaşayan bir katilin hikayesinin devamıAserat kaç gündür ikna etmeye çalışıyor, bi görsenTek sözle ikna olmam böyle
![]()
Gece oldu zaten olay
Yap benceSadece kabul ediyorum, yapmıyorum
Öyleyse yaz adımı @Aserat film yapıyorum 1 bölümlük. "Gissikabelavu" ailesi ölmüş, yalnız yaşayan bir katilin hikayesinin devamıYapabilirim
Gece oldu zaten olay![]()
tamam üşengeç olduğuna inandım artıkBen zamanım varken de yapmıyorum
Benim aklımda 3 farklı proje var, ama hiçbiri dizi tarzında olmadığı için forumda yayınlamaya pek gitmez![]()
hahhaha o nasıl oluyor be tamam sana vermiyorum yarışmamıSadece kabul ediyorum, yapmıyorum
Öyleyse yaz adımı @Aserat film yapıyorum 1 bölümlük. "Gissikabelavu" ailesi ölmüş, yalnız yaşayan bir katilin hikayesinin devamıYapabilirim
Gece oldu zaten olay![]()
Nekadar soğuk bir kişi ile çalışıyorsun @Aserat
@Tolstoyevski yorumlara cevap verme zahmetinde bile bulunmuyor. Bak @denizz19 a sempatikliğiyle çenemizi düşürüyor
Hem dizisine finali bile çok gören biriyle iş yapılırmı?
@XanTier senin diziye ne oldu? lafım senide kapsıyor mu acaba? güldüğüne göre![]()
Şu sıralar bu yeni diziyi yazmaya bile vaktim olmuyor ama neyseki final bölümünü yazıp noktayı atmadan yayınlamayacağım o yüzden hayal kırıklığı olmayacak bu seferKanlı Ay olayında ise dizi yayından kalkmadı sadece ara verdi.
![]()
bizi avutma. Bu diziye protesto etmiyelim diye kandırıyorsunŞu sıralar bu yeni diziyi yazmaya bile vaktim olmuyor ama neyseki final bölümünü yazıp noktayı atmadan yayınlamayacağım o yüzden hayal kırıklığı olmayacak bu seferKanlı Ay olayında ise dizi yayından kalkmadı sadece ara verdi.
![]()
Ne zamana kadar ara verdi peki![]()
Güneş batıdan doğana dek diyelim![]()
2083'te hala Eşref mi var ya?d Bir önceki dizini tamamlamadığın için bunda da ortada bırakılmaktan korkuyorum açıkçası. Söz vermeyeyim okumak için ama etiketle yine de.
@Tolstoyevski
Bunun ortada kalma durumu olmayacak çünkü final bölümünü yazmadan yayınlanmayacakAyrıca bir önceki dizinin ortada kaldığından çok da emin olma bence
![]()