eTV "Mukadderat" Yakında eTV'de!

niye diss yedin? @S.G.A.T. ın programı yayından kalkmıştır dediğin için mi yoksa Hem Aserat hemde S.G.A.T. seninkinin yayından kalktığınımı düşündü? Ben ilkini demek istediğini algıladım :A
ben de onu bir süre düşündüm. Sonra kendi dizisi için dediği kanaatine vardım. :A Zaten 2 türlü de diss'i hakediyor :A

Işte yayından kalkma HOD ile ilgiliydi galiba.
o değilde Afiyet olsun nerde? Senin kanalda işçilere eziyetmi ediyorsun? :A
Afiyet Olsun yarın veya cuma günü kesin geliyor @EnveR geçen hafta aktif değildi. HOD de kalktıysa @S.G.A.T. için yeni bir format düşünüyorum. :A

Gerçi kanal yöneticisi olarak kararları benim almam lazım orası ayrı bir mesele. :A

Afiyet Olsun yarın veya cuma günü kesin geliyor @EnveR geçen hafta aktif değildi. HOD de kalktıysa @S.G.A.T. için yeni bir format düşünüyorum. :A

Gerçi kanal yöneticisi olarak kararları benim almam lazım orası ayrı bir mesele. :A
Yok yok HOD gelecek haftanın gelemeyen pazartesisinde muhakkak yayınlanacakmış :A @S.G.A.T.
Benim videolu film işi kaldı. Bilgisayar elime hiç geçmiyor ve vakit bulamıyorum.
Afiyet olsun özel bölümünüze harika sorular hazırlamayı düşünüyorum ama sunucu sen olacaksın :A