Okuyucum kalmadı sizden başka. 3 reytingi geçemem bu haldeSen de mi
Okuyucum kalmadı sizden başka. 3 reytingi geçemem bu haldeSen de mi
bir finali hakediyor.Okuyucum kalmadı sizden başka. 3 reytingi geçemem bu halde
Gelecek yaz devam eder belki. Daha çok var anlatacakbir finali hakediyor.
Bari son bölüme sezon finali diyelim de gelecek yaz devam et. Olmaz öyle kestirip atmak.Muhtemelen yayından kalktı
Muhtemelen öyle yapıcaz bakalımBari son bölüme sezon finali diyelim de gelecek yaz devam et. Olmaz öyle kestirip atmak.
1 bölüm daha olsa iyi olurdu da neyse artık.Muhtemelen öyle yapıcaz bakalım
niye diss yedin? @S.G.A.T. ın programı yayından kalkmıştır dediğin için mi yoksa Hem Aserat hemde S.G.A.T. seninkinin yayından kalktığınımı düşündü? Ben ilkini demek istediğini algıladımMuhtemelen yayından kalktı
Ana seninkidemi rafa kalktı? :OMuhtemelen öyle yapıcaz bakalım
ben de onu bir süre düşündüm. Sonra kendi dizisi için dediği kanaatine vardım. Zaten 2 türlü de diss'i hakediyorniye diss yedin? @S.G.A.T. ın programı yayından kalkmıştır dediğin için mi yoksa Hem Aserat hemde S.G.A.T. seninkinin yayından kalktığınımı düşündü? Ben ilkini demek istediğini algıladım
evet bende yazarken her şekilde senden diss hakettiğini anladım da @Aserat ne anladı?ben de onu bir süre düşündüm. Sonra kendi dizisi için dediği kanaatine vardım. Zaten 2 türlü de diss'i hakediyor
Yayından kalkmasını istemediğim için tepki amacıyla atım.evet bende yazarken her şekilde senden diss hakettiğini anladım da @Aserat ne anladı?
Işte yayından kalkma HOD ile ilgiliydi galiba.Yayından kalkmasını istemediğim için tepki amacıyla atım.
Afiyet Olsun yarın veya cuma günü kesin geliyor @EnveR geçen hafta aktif değildi. HOD de kalktıysa @S.G.A.T. için yeni bir format düşünüyorum.Işte yayından kalkma HOD ile ilgiliydi galiba.
o değilde Afiyet olsun nerde? Senin kanalda işçilere eziyetmi ediyorsun?
Yok yok HOD gelecek haftanın gelemeyen pazartesisinde muhakkak yayınlanacakmış @S.G.A.T.
Yeni bi proje düşünüyorum.1 bölüm daha olsa iyi olurdu da neyse artık.
Benim Hissikablelvuku'yu çok seviyor çünkü oniye diss yedin? @S.G.A.T. ın programı yayından kalkmıştır dediğin için mi yoksa Hem Aserat hemde S.G.A.T. seninkinin yayından kalktığınımı düşündü? Ben ilkini demek istediğini algıladım
Ana seninkidemi rafa kalktı? :O
Ne kadar güzel sözlerNekadar soğuk bir kişi ile çalışıyorsun @Aserat
@Tolstoyevski yorumlara cevap verme zahmetinde bile bulunmuyor. Bak @denizz19 a sempatikliğiyle çenemizi düşürüyor
Hem dizisine finali bile çok gören biriyle iş yapılırmı?
@XanTier senin diziye ne oldu? lafım senide kapsıyor mu acaba? güldüğüne göre
bende seviyordum Tols ile hayal kırıklığına uğrattınız beni hatta S.G.A.T. daYeni bi proje düşünüyorum.
Benim Hissikablelvuku'yu çok seviyor çünkü o
Ahanda geldiNe kadar güzel sözler
Hala mobilim yabende seviyordum Tols ile hayal kırıklığına uğrattınız beni hatta S.G.A.T. da
Ahanda geldi
Üşengeçlik öne geçiyorbende seviyordum Tols ile hayal kırıklığına uğrattınız beni hatta S.G.A.T. da
Ahanda geldi