eTV "Mukadderat" Yakında eTV'de!

Üşengeçlik öne geçiyor :(
seni anlıyorum.
Bende forumda bir mini film yapacaktım, benimki video olacaktı ama bir türlü başlayamadım.
Önce üsengeçlik şimdi de vakit yok.
5 dakikalık bir hikayem vardı universitede hazırladığım ve 1 buçuk ay zamanımı almıştı hazırlamak

seni anlıyorum.
Bende forumda bir mini film yapacaktım, benimki video olacaktı ama bir türlü başlayamadım.
Önce üsengeçlik şimdi de vakit yok.
5 dakikalık bir hikayem vardı universitede hazırladığım ve 1 buçuk ay zamanımı almıştı hazırlamak
Ben zamanım varken de yapmıyorum :A
Benim aklımda 3 farklı proje var, ama hiçbiri dizi tarzında olmadığı için forumda yayınlamaya pek gitmez :D

Benim yarışmayıda mı sana versek :F @Aserat
Sadece kabul ediyorum, yapmıyorum :A
Aserat kaç gündür ikna etmeye çalışıyor, bi görsen :A Tek sözle ikna olmam böyle :A
Öyleyse yaz adımı @Aserat film yapıyorum 1 bölümlük. "Gissikabelavu" ailesi ölmüş, yalnız yaşayan bir katilin hikayesinin devamı :A:A Yapabilirim :D

Hayrola hani aktif olacaktın. :A @EnveR

Sen de önceden söyleseydin keşke. :A
Gece oldu zaten olay :D

Ben zamanım varken de yapmıyorum :A
Benim aklımda 3 farklı proje var, ama hiçbiri dizi tarzında olmadığı için forumda yayınlamaya pek gitmez :D
tamam üşengeç olduğuna inandım artık :A

Sadece kabul ediyorum, yapmıyorum :A

Öyleyse yaz adımı @Aserat film yapıyorum 1 bölümlük. "Gissikabelavu" ailesi ölmüş, yalnız yaşayan bir katilin hikayesinin devamı :A:A Yapabilirim :D

Gece oldu zaten olay :D
hahhaha o nasıl oluyor be tamam sana vermiyorum yarışmamı :A

Nekadar soğuk bir kişi ile çalışıyorsun @Aserat :A
@Tolstoyevski yorumlara cevap verme zahmetinde bile bulunmuyor. Bak @denizz19 a sempatikliğiyle çenemizi düşürüyor :A
Hem dizisine finali bile çok gören biriyle iş yapılırmı? :A

@XanTier senin diziye ne oldu? lafım senide kapsıyor mu acaba? güldüğüne göre :A

Şu sıralar bu yeni diziyi yazmaya bile vaktim olmuyor ama neyseki final bölümünü yazıp noktayı atmadan yayınlamayacağım o yüzden hayal kırıklığı olmayacak bu sefer :A Kanlı Ay olayında ise dizi yayından kalkmadı sadece ara verdi. :D

Şu sıralar bu yeni diziyi yazmaya bile vaktim olmuyor ama neyseki final bölümünü yazıp noktayı atmadan yayınlamayacağım o yüzden hayal kırıklığı olmayacak bu sefer :A Kanlı Ay olayında ise dizi yayından kalkmadı sadece ara verdi. :D

Ne zamana kadar ara verdi peki :D

bizi avutma. Bu diziye protesto etmiyelim diye kandırıyorsun :A

2083'te hala Eşref mi var ya? :Dd Bir önceki dizini tamamlamadığın için bunda da ortada bırakılmaktan korkuyorum açıkçası. Söz vermeyeyim okumak için ama etiketle yine de. :D @Tolstoyevski

2083'te hala Eşref mi var ya? :Dd Bir önceki dizini tamamlamadığın için bunda da ortada bırakılmaktan korkuyorum açıkçası. Söz vermeyeyim okumak için ama etiketle yine de. :D @Tolstoyevski

Bunun ortada kalma durumu olmayacak çünkü final bölümünü yazmadan yayınlanmayacak :D Ayrıca bir önceki dizinin ortada kaldığından çok da emin olma bence :D