Okuyucum kalmadı sizden başka. 3 reytingi geçemem bu haldeSen de mi![]()
Okuyucum kalmadı sizden başka. 3 reytingi geçemem bu haldeSen de mi![]()
bir finali hakediyor.Okuyucum kalmadı sizden başka. 3 reytingi geçemem bu halde![]()
Gelecek yaz devam eder belki. Daha çok var anlatacakbir finali hakediyor.
Bari son bölüme sezon finali diyelim de gelecek yaz devam et. Olmaz öyle kestirip atmak.Muhtemelen yayından kalktı![]()
Muhtemelen öyle yapıcaz bakalımBari son bölüme sezon finali diyelim de gelecek yaz devam et. Olmaz öyle kestirip atmak.![]()
1 bölüm daha olsa iyi olurdu da neyse artık.Muhtemelen öyle yapıcaz bakalım![]()
niye diss yedin? @S.G.A.T. ın programı yayından kalkmıştır dediğin için mi yoksa Hem Aserat hemde S.G.A.T. seninkinin yayından kalktığınımı düşündü? Ben ilkini demek istediğini algıladımMuhtemelen yayından kalktı![]()
Ana seninkidemi rafa kalktı? :OMuhtemelen öyle yapıcaz bakalım![]()
ben de onu bir süre düşündüm. Sonra kendi dizisi için dediği kanaatine vardım.niye diss yedin? @S.G.A.T. ın programı yayından kalkmıştır dediğin için mi yoksa Hem Aserat hemde S.G.A.T. seninkinin yayından kalktığınımı düşündü? Ben ilkini demek istediğini algıladım![]()
evet bende yazarken her şekilde senden diss hakettiğini anladım da @Aserat ne anladı?ben de onu bir süre düşündüm. Sonra kendi dizisi için dediği kanaatine vardım.Zaten 2 türlü de diss'i hakediyor
![]()
Yayından kalkmasını istemediğim için tepki amacıyla atım.evet bende yazarken her şekilde senden diss hakettiğini anladım da @Aserat ne anladı?![]()
Işte yayından kalkma HOD ile ilgiliydi galiba.Yayından kalkmasını istemediğim için tepki amacıyla atım.![]()
Afiyet Olsun yarın veya cuma günü kesin geliyor @EnveR geçen hafta aktif değildi. HOD de kalktıysa @S.G.A.T. için yeni bir format düşünüyorum.Işte yayından kalkma HOD ile ilgiliydi galiba.
o değilde Afiyet olsun nerde? Senin kanalda işçilere eziyetmi ediyorsun?![]()
Yok yok HOD gelecek haftanın gelemeyen pazartesisinde muhakkak yayınlanacakmış
Yeni bi proje düşünüyorum.1 bölüm daha olsa iyi olurdu da neyse artık.![]()
Benim Hissikablelvuku'yu çok seviyor çünkü oniye diss yedin? @S.G.A.T. ın programı yayından kalkmıştır dediğin için mi yoksa Hem Aserat hemde S.G.A.T. seninkinin yayından kalktığınımı düşündü? Ben ilkini demek istediğini algıladım
Ana seninkidemi rafa kalktı? :O
Ne kadar güzel sözlerNekadar soğuk bir kişi ile çalışıyorsun @Aserat
@Tolstoyevski yorumlara cevap verme zahmetinde bile bulunmuyor. Bak @denizz19 a sempatikliğiyle çenemizi düşürüyor
Hem dizisine finali bile çok gören biriyle iş yapılırmı?
@XanTier senin diziye ne oldu? lafım senide kapsıyor mu acaba? güldüğüne göre![]()
bende seviyordumYeni bi proje düşünüyorum.
Benim Hissikablelvuku'yu çok seviyor çünkü o![]()
Ahanda geldiNe kadar güzel sözler![]()
Hala mobilim yabende seviyordumTols ile hayal kırıklığına uğrattınız beni hatta S.G.A.T. da
Ahanda geldi![]()
Üşengeçlik öne geçiyorbende seviyordumTols ile hayal kırıklığına uğrattınız beni hatta S.G.A.T. da
Ahanda geldi![]()