turabiyi begendigimi kim söyledine pırlantası pırlanta hiç turabi mi beğenirmiş
ben Kenan Izmirzali gibi karizmatik erkekleri severim
turabiyi begendigimi kim söyledine pırlantası pırlanta hiç turabi mi beğenirmiş
neyse burak özçivit instagram hesabından duyuruyu yapmış arap çikinellalar @Çiğdem- ve @vadikızı nın kader ortakları kunçun kunçun etmeye başlamışlar @cookies @mrt-06 @Aserat @denizz19 @eskici @MayısKralı
kösem, izlerim bitince kiralık aşka geçerimaaa bu akşam hangi diziyi izleyeceksin sen onu söyle önce hesap ver
@xemrexxx nin amaci insanlari birbirine dusurmek. sinsirelodan baska ne beklenir. bosa o lakabi takmamistimdosi bu @xemrexxx denen melun saldırın diye sanamı diyorr ben sanamı saldırcam emreee çok beklersinnnnnn saldırmamııı bende kenan hayranıyım unuttunmu
emre beyyy[/QUO
@xemrexxx nin amaci insanlari birbirine dusurmek. sinsirelodan baska ne beklenir. bosa o lakabi takmamistim
Bende Kenani begeniyorum diye senin kiskanip bana saldiracagini dusundu
bizde tekrari yok. yarin bakarim artikuykum yokk aşk ve mavi izlicem dahaa
ufakliklarinda erken yatip buyumeli gerek yani senin suan ruya aleminde olman gerekiyor.şimdi yaşlılar daha az uyu o yüzden @vadikızı nın uyumaması normal
yok kız ben lise 1 den beri uzamıyorum uyluya gerek yok büyümek içinufakliklarinda erken yatip buyumeli gerek yani senin suan ruya aleminde olman gerekiyor.
sana bir yazi yazdim sonra kendimi kötu hissedip sildim. daha senin kadar gaddar olamiyorum nedense ama simdilikyok kız ben lise 1 den beri uzamıyorum uyluya gerek yok büyümek için