Muhteşem Yüzyıl Oyuncularına Dubai Daveti

hahahaha aa tamam tamam sen haddini bildir o yer cücesine ozaman ben susuyorum :F

bak ben gelince o pişpirik kafalı anında kaçtı benim gelişimin rüzgarı bile yetti artık kimbilir nerde parlak kovalıyor allah bilir :))

:F:F:F:Faaaaaaaa başkanım erkek adamsın emrenden güçlüsün
nasıl koruyamıcan yaaa

hogathanın oklavasından yokmu sende ? rahatsız eden olursa kafasına geçir oklavayı kimse rahatsız etmez :))

ama ben senden yaan konuşuyorum dikkat ettiysen seni savunmaya geldim :) ama her zamanki gibi yine yaranamadık :)
tamam o zaman topaç emre ne derse desin müdahale etmeyeceğim :)

aynen kendisi aksiyon özürlü bizim hogathayla yaptığımız aksiyonları çekemiyor gülağa :))
neler yapıyorsunuz ki 😱 @pompy sen kulaklarını kapat destere anlatırken :A
neyse ben edho nun ilk 50-55 dk sini izlememiştim onu izlemeye gidiyorum bakalım deniz çakırla sanem çelik @vadikızı ve @Çiğdem- i nasıl çatlatmış bu hafta :A

bak ben gelince o pişpirik kafalı anında kaçtı benim gelişimin rüzgarı bile yetti artık kimbilir nerde parlak kovalıyor allah bilir :))

hogathanın oklavasından yokmu sende ? rahatsız eden olursa kafasına geçir oklavayı kimse rahatsız etmez :))

aşk olsun başkanım korurum demiyosun da:ppp: alırım bir oklava korurum kedimi
küstüm size:ppp:

abd başkanlık seçimini konuşmuştuk en son :))
neler yapıyorsunuz ki 😱 @pompy sen kulaklarını kapat destere anlatırken :A
neyse ben edho nun ilk 50-55 dk sini izlememiştim onu izlemeye gidiyorum bakalım deniz çakırla sanem çelik @vadikızı ve @Çiğdem- i nasıl çatlatmış bu hafta :A
bende kaçıyorum yatmadan teen wolf izlemem lazım bu saatte kurt adam izliyoruz :F
alpha-scott-mccall-teen-wolf-tyler-posey-Favim.com-2998041.jpg

Ekli dosyalar

• dgfdgfdgfdgfd.png
    dgfdgfdgfdgfd.png
    826.5 KB · Hit: 207