bak sana şu meryoşun etrafındakileri veriyorum al senin olsun ama meryoş benimdirşansa bak
kum gibi kız kaynıyordur dubai şimdi![]()
bak sana şu meryoşun etrafındakileri veriyorum al senin olsun ama meryoş benimdir
Ekli dosyayı görüntüle 52733
sen diğer 4 kızı al belki içi güzel çıkar kavun değil ya bu anlaşılmıyormeryoş zaten benimde o çevredekilerde benim hiçde fena sayılmazlar![]()
meryoşun arkasında gözleri sadece gözüken çok dikkat çekici görünen yerleri az olunca görmek için insanda daha bir istek oluşuyorsen diğer 4 kızı al belki içi güzel çıkar kavun değil ya bu anlaşılmıyor![]()
hahahah tövbe tövbe sussana sen bee
seni de ifşa ettim bu geceaboo neler duyuyorummm
hahahah tövbe tövbe sussana sen bee![]()
hahahaha forumdan çıktın sanıyordum yine geldin hortlak gibi ayoll bir sen eksiktin tam oldusen ona bakma külliyen iftira atıyor biz yatak oasında niye elin yuvarlağını yorumlayalımki kendi kendimizi yorumlarız)
ama ben senden yaan konuşuyorum dikkat ettiysen seni savunmaya geldimhahahaha forumdan çıktın sanıyordum yine geldin hortlak gibi ayoll bir sen eksiktin tam oldu![]()
![]()
![]()
hahahaha aa tamam tamam sen haddini bildir o yer cücesine ozaman ben susuyorumama ben senden yaan konuşuyorum dikkat ettiysen seni savunmaya geldimama her zamanki gibi yine yaranamadık
tamam o zaman topaç emre ne derse desin müdahale etmeyeceğim![]()
ama ben senden yaan konuşuyorum dikkat ettiysen seni savunmaya geldimama her zamanki gibi yine yaranamadık
tamam o zaman topaç emre ne derse desin müdahale etmeyeceğim
aynen kendisi aksiyon özürlü bizim hogathayla yaptığımız aksiyonları çekemiyor gülağa)
aynen başkanımm şu iftiracıdan koruyun beni rica edicim
sen özel hayatınızı ulu orta anlatırsan çocuk tabi damlarhahahaha forumdan çıktın sanıyordum yine geldin hortlak gibi ayoll bir sen eksiktin tam oldu![]()
![]()
![]()