Muhteşem Yüzyıl Oyuncularına Dubai Daveti

boş boş ot böcek yolup sana göndereceğime diyorumki bizde elimizi çabul tutalım lara gibi bişey peydahlayalım :))
sen hala çiçekte böcektesin :))
hahahah o boş boş dediğin ottan çiçekten geçiyor o lara aşamaları sen bu kafayla daha çok beklersin ayoll :A :A :A

birini b7l dedik. n8kahi bas baba ol demedik :A
ayrica sekerim bende bir pirlantayim ulasilmasi zor biriyim. bizim ulkemizde (yasadigim ulke) 35 yas altindakilerini genc anne olarak tanimliyor. hele 30 yas öncesi evlilige erken diyorlar 😉
ne pırlantası pırlanta hiç turabi mi beğenirmiş :A

kız ne cadısı bence daha ağır küfürleri hakediyor çiğdem et bence ağzına gelen lafı :A

ben bir markayım adımı kirlettirmem .ss bu ikilinin çocuğu olsa olsa halkadaki kız gibi olur :(

:F:F:Faynennn valla küfür edelim şimdi yarışmadayız olmaz zaten eleyecek beni
başkanla bir olur banlar beni bee:F:Fforumdanda kovar buuu

halkadaki kızmı :kiki::kiki::kiki:

ben söylicem de inanmıyacaklar hadsiz mi bunlar :A
dop olursada ismini koriş koyarız her ihtimal çıkabilir önceden ismi hazırlamak şart :))
senin adını koysunlar ne güzel ismin var emre yanınada bir isim daha can emrecan ne
güzel isim işteee:F:F
Hayatımdailk defa bir kadında emre ismi duydum ayoll kadının ismi emre millet emre hanım diyor kadın olduğu anlaşılsın diye :A :A :A

:F:F:Faynennn valla küfür edelim şimdi yarışmadayız olmaz zaten eleyecek beni
başkanla bir olur banlar beni bee:F:Fforumdanda kovar buuu

halkadaki kızmı :kiki::kiki::kiki:
kız bu çiğdem her türlü çirkefliği yapar zaten çekemiyor senivadiciler sana abla diyor çiğdemi itip kakıyorlar o yüzden kıskanıyor seni :A

Hayatımdailk defa bir kadında emre ismi duydum ayoll kadının ismi emre millet emre hanım diyor kadın olduğu anlaşılsın diye :A :A :A
emriye koy kız olursa:F

:F:F:Fallah canını almaya emii çiğdemm emre kız olursa melek koyun erkek olursa
deniz koyun dedi ya bende emreye senin adını koysunlar diyorum:F:F

kız bu çiğdem her türlü çirkefliği yapar zaten çekemiyor senivadiciler sana abla diyor çiğdemi itip kakıyorlar o yüzden kıskanıyor seni :A

emriye koy kız olursa:F

:F:F:Faynen öyleee emreee