aaa meryemin kızımıydı bu çok teşekkür ediyorum kendisine @destere 3 yıldır tek bir çiçek bile almadı bu kızdan örnek alsın
aaa meryemin kızımıydı bu çok teşekkür ediyorum kendisine @destere 3 yıldır tek bir çiçek bile almadı bu kızdan örnek alsın
boş boş ot böcek yolup sana göndereceğime diyorumki bizde elimizi çabul tutalım lara gibi bişey peydahlayalımaaa meryemin kızımıydı bu çok teşekkür ediyorum kendisine @destere 3 yıldır tek bir çiçek bile almadı bu kızdan örnek alsın![]()
hahahah o boş boş dediğin ottan çiçekten geçiyor o lara aşamaları sen bu kafayla daha çok beklersin ayollboş boş ot böcek yolup sana göndereceğime diyorumki bizde elimizi çabul tutalım lara gibi bişey peydahlayalım)
sen hala çiçekte böcektesin)
ne pırlantası pırlanta hiç turabi mi beğenirmişbirini b7l dedik. n8kahi bas baba ol demedik
ayrica sekerim bende bir pirlantayim ulasilmasi zor biriyim. bizim ulkemizde (yasadigim ulke) 35 yas altindakilerini genc anne olarak tanimliyor. hele 30 yas öncesi evlilige erken diyorlar 😉
hahahah o boş boş dediğin ottan çiçekten geçiyor o lara aşamaları sen bu kafayla daha çok beklersin ayoll![]()
![]()
![]()
boş boş ot böcek yolup sana göndereceğime diyorumki bizde elimizi çabul tutalım lara gibi bişey peydahlayalım)
sen hala çiçekte böcektesin)
kız olursa melek (@vadikızı ) erkek olursa deniz (@denizz19) koyarsınız gerçi @mrt-06 alınabilirhahahah o boş boş dediğin ottan çiçekten geçiyor o lara aşamaları sen bu kafayla daha çok beklersin ayoll![]()
![]()
![]()
hahaha bizdende anca böyle çocuklar çıkar zatenbiz hızlandırılmış tura geçelim benceot böcek faslını geçmezsek evde kalırız
)
kız gerçi deniz ismi hem kıza hem erkeğe oluyor bizim marul kafa gibi değişik bir isimhahaha bizdende anca böyle çocuklar çıkar zaten![]()
![]()
![]()
kız gerçi deniz ismi hem kıza hem erkeğe oluyor bizim marul kafa gibi değişik bir isim![]()
hahah aa doğru deniz aslında kız ismi ama erkekelrinde kullandığı bir isim ozaman @destere dediği gibi escinsel olursa çocuk ismi deniz olur 2 cinsede uygun oyüzdendop olursada ismini koriş koyarız her ihtimal çıkabilir önceden ismi hazırlamak şart)
hemen koşup gelip senin yalanlarına inanıcaktı zaten onlarda işleri güçleri yokmuş başka
hahaha bizdende anca böyle çocuklar çıkar zaten![]()
![]()
![]()
ben söylicem de inanmıyacaklar hadsiz mi bunlarhemen koşup gelip senin yalanlarına inanıcaktı zaten onlarda işleri güçleri yokmuş başka![]()
kız ne cadısı bence daha ağır küfürleri hakediyor çiğdem et bence ağzına gelen lafıne var beee kurban ol ismime de banada emiiii cadııııııııı
ben bir markayım adımı kirlettirmem .ss bu ikilinin çocuğu olsa olsa halkadaki kız gibi olursenin adını koysunlar ne güzel ismin var emre yanınada bir isim daha can emrecan ne
güzel isim işteee![]()
kız ne cadısı bence daha ağır küfürleri hakediyor çiğdem et bence ağzına gelen lafı
ben bir markayım adımı kirlettirmem .ss bu ikilinin çocuğu olsa olsa halkadaki kız gibi olur![]()
ben söylicem de inanmıyacaklar hadsiz mi bunlar![]()
dop olursada ismini koriş koyarız her ihtimal çıkabilir önceden ismi hazırlamak şart)
Hayatımdailk defa bir kadında emre ismi duydum ayoll kadının ismi emre millet emre hanım diyor kadın olduğu anlaşılsın diyesenin adını koysunlar ne güzel ismin var emre yanınada bir isim daha can emrecan ne
güzel isim işteee![]()
kız bu çiğdem her türlü çirkefliği yapar zaten çekemiyor senivadiciler sana abla diyor çiğdemi itip kakıyorlar o yüzden kıskanıyor seniaynennn valla küfür edelim şimdi yarışmadayız olmaz zaten eleyecek beni
başkanla bir olur banlar beni beeforumdanda kovar buuu
halkadaki kızmı![]()
emriye koy kız olursaHayatımdailk defa bir kadında emre ismi duydum ayoll kadının ismi emre millet emre hanım diyor kadın olduğu anlaşılsın diye![]()
![]()
![]()
Hayatımdailk defa bir kadında emre ismi duydum ayoll kadının ismi emre millet emre hanım diyor kadın olduğu anlaşılsın diye![]()
![]()
![]()
kız bu çiğdem her türlü çirkefliği yapar zaten çekemiyor senivadiciler sana abla diyor çiğdemi itip kakıyorlar o yüzden kıskanıyor seni
emriye koy kız olursa![]()