kesino lsa reytinge açardım zati ayol millet her gün bitmiş vadiye yeni oyuncu haberi açıyor @Çiğdem- kunçun kunçun ediyor da bnmki mi suçKesin olmadan niye açıyorsun ben bu haberleri gördüm Arap sayfaları yazmıştı ama bilerek açmadım@xemrexxx
zaten @vadikızı kitlesi yerine senin kitleye odaklanacaklar benceAy şehzadelere bak, bana fenalık geliyor.
Batuhan o gün dizilere dönecek diyebir yerde görmüştüm, doğru haberdir.![]()
Dur sana özelden birkaç oyuncu daha söyleyecem bence sen de görmüşsündür amakesino lsa reytinge açardım zati ayol millet her gün bitmiş vadiye yeni oyuncu haberi açıyor @Çiğdem- kunçun kunçun ediyor da bnmki mi suç![]()
ayol nurgül var"İşte bu!" "Vaov süpermiş!" dediğimiz isimler değil.
Nurgül şehzade mi? Konunun içeriği ne? Nurgül ne alaka şimdi?ayol nurgül varbir tane daha biri gelse çok ünlü yeter
ilk my de bir neboş bir halit ergenç vardı ultra ünlü
![]()
ayol işte iki tane çok ünlü isim olsa yeter diyorumNurgül şehzade mi? Konunun içeriği ne? Nurgül ne alaka şimdi?
Tamam da ben konudaki şehzadeler için o sözü kullandım. Genel kadro konusu olsa tamam.ayol işte iki tane çok ünlü isim olsa yeter diyorumsanki dizi şehzadeler üzerine kurulu olacak sırf
![]()
o ka oyuncu var beğenmeyen taş olurTamam da ben konudaki şehzadeler için o sözü kullandım. Genel kadro konusu olsa tamam.Genel kadroda beğendim 2, 3 isim var.
Kadro önemli değil senaryo önemli şu AGB kafasından çık artık.
Sen bana ozgur2113'cüğümün mü dedin 😱
dizinin kalitesini belirleyen iki şey vardır senayo ve oyunculuk tns kulumuz oyunculuğu boşverdiyse biz boş vermedik dahaKadro önemli değil senaryo önemli şu AGB kafasından çık artık.İsterse Anjelina joli gelsin senaryo kurgu önemli.
aşk yenidenle afk yi yenersen desteğimiz sürerSen bana ozgur2113'cüğümün mü dedin 😱![]()
Oyuncu ile oyunculuk aynı şey mi?dizinin kalitesini belirleyen iki şey vardır senayo ve oyunculuk tns kulumuz oyunculuğu boşverdiyse biz boş vermedik dahazaten biz 2.5 reytingle de devam ediyoz no problem
aşk yenidenle afk yi yenersen desteğimiz sürer![]()
timurcuğum iyi oyuncular seçerOyuncu ile oyunculuk aynı şey mi?![]()
Sen kimi dedin diziye katılxak diyeSen bana ozgur2113'cüğümün mü dedin 😱![]()
Kesin değil henüz Instagram'da gördüm ama Şemsi İnkaya katıldı deniliyorduSen kimi dedin diziye katılxak diye![]()
dur bi soyunsunlar belki vitamini içindedirhahah ayy çocuk çocuğu doldurmuşlar bunları kim ciddiye alıpta izler ayol@xemrexxx