Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Yeni Şehzadeler

Baba Candır piyasadaki çoğu diziden iyidir. Hem senin gizliden gizliye Ay Yapım dizilerini izlediğini düşünüyorum bu yüzden performanslarını daha iyi biliyorsundur. :A
transferimizin sahnelerini izledim :A zaten yarı yıl tatillerinde maruz kalıyordum medcezire kardeşlerim 18 ve 16 yaşında kuzenim 19 yani normal :F

Evet Analar ve Anneler de cok iyiydi. İzlemeyenler çok konuşmasın :A

Taam işte 20miymiş:A 3ün 5ini hesabını ne ara yapar oldun:A
Onun kadrosu genel olarak çok iyiydi. Zaten ödüllerimde de birçok adaylık vermiştim ama bakmıştın herhalde onlara. :X

transferimizin sahnelerini izledim :A zaten yarı yıl tatillerinde maruz kalıyordum medcezire kardeşlerim 18 ve 16 yaşında kuzenim 19 yani normal :F
Benim kast ettiğim şey daha başka ama. :A

Onun kadrosu genel olarak çok iyiydi. Zaten ödüllerimde de birçok adaylık vermiştim ama bakmıştın herhalde onlara. :X

Benim kast ettiğim şey daha başka ama. :A
Tam hatırlamıyorum o konuyu ama kesin forumda izlenmediği için herkeşler karşı çıkmıştır:A

Tam hatırlamıyorum o konuyu ama kesin forumda izlenmediği için herkeşler karşı çıkmıştır:A
Herkes Analar ve Anneler ile Hatırla Gönül'ü fazla kaydırdığımı söylemişti ama zaten kendi zevklerim doğrultusunda dağıttığım için normal. Linki de veririm bir zaman. :A

baksana ne ka doğal bir dönüşüm olabilirdi pisss timur .ss @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı @-potterhead- @mrt-06 @MayısKralı @Yiğitt @gizem ak @Aserat veee çatlasın @sokak sanati :Afdgfdhgdfhfd.png

@xemrexxx bu dizi hangi gün olacak (b)
kösem nurgül sultan han hazretlerimiz pazartesi olmasını istiyormuş paramparçaya nispet yapmak için bence perşembede kalsın .:F

baksana ne ka doğal bir dönüşüm olabilirdi pisss timur .ss @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı @-potterhead- @mrt-06 @MayısKralı @Yiğitt @gizem ak @Aserat veee çatlasın @sokak sanati :AEkli dosyayı görüntüle 51946

kösem nurgül sultan han hazretlerimiz pazartesi olmasını istiyormuş paramparçaya nispet yapmak için bence perşembede kalsın .:F
Oya Doğan da pazartesi olabileceğini söylemişti o zaman kesin Perşembe'de kalır. :A

Torpil değil hepsi de kaliteli projeler. Sen de yapabilirsin hatta merak ediyorum ciddi. Gerçi sen dram dizisi ödülünü GK'ye, kadın oyuncuyu Meryem'e, erkeği Murat'a, yardımcı erkeği Uğur'a, yardımcı kadını da Funda'ya verirsin kesin. :A
ayyy hiç beni tanımamış murat ne ıyyyk .ss

Kesin olmadan niye açıyorsun ben bu haberleri gördüm Arap sayfaları yazmıştı ama bilerek açmadım :A @xemrexxx

Ay şehzadelere bak, bana fenalık geliyor. :A

Batuhan o gün dizilere dönecek diyebir yerde görmüştüm, doğru haberdir. :D