transferimizin sahnelerini izledimBaba Candır piyasadaki çoğu diziden iyidir. Hem senin gizliden gizliye Ay Yapım dizilerini izlediğini düşünüyorum bu yüzden performanslarını daha iyi biliyorsundur.![]()
transferimizin sahnelerini izledimBaba Candır piyasadaki çoğu diziden iyidir. Hem senin gizliden gizliye Ay Yapım dizilerini izlediğini düşünüyorum bu yüzden performanslarını daha iyi biliyorsundur.![]()
Onun kadrosu genel olarak çok iyiydi. Zaten ödüllerimde de birçok adaylık vermiştim ama bakmıştın herhalde onlara.Evet Analar ve Anneler de cok iyiydi. İzlemeyenler çok konuşmasın
Taam işte 20miymiş3ün 5ini hesabını ne ara yapar oldun
![]()
Benim kast ettiğim şey daha başka ama.transferimizin sahnelerini izledimzaten yarı yıl tatillerinde maruz kalıyordum medcezire kardeşlerim 18 ve 16 yaşında kuzenim 19 yani normal
![]()
hep torpil işteOnun kadrosu genel olarak çok iyiydi. Zaten ödüllerimde de birçok adaylık vermiştim ama bakmıştın herhalde onlara.
Benim kast ettiğim şey daha başka ama.![]()
Tam hatırlamıyorum o konuyu ama kesin forumda izlenmediği için herkeşler karşı çıkmıştırOnun kadrosu genel olarak çok iyiydi. Zaten ödüllerimde de birçok adaylık vermiştim ama bakmıştın herhalde onlara.
Benim kast ettiğim şey daha başka ama.![]()
Herkes Analar ve Anneler ile Hatırla Gönül'ü fazla kaydırdığımı söylemişti ama zaten kendi zevklerim doğrultusunda dağıttığım için normal. Linki de veririm bir zaman.Tam hatırlamıyorum o konuyu ama kesin forumda izlenmediği için herkeşler karşı çıkmıştır![]()
baksana ne ka doğal bir dönüşüm olabilirdi pisss timur .ss @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı @-potterhead- @mrt-06 @MayısKralı @Yiğitt @gizem ak @Aserat veee çatlasın @sokak sanatiTam hatırlamıyorum o konuyu ama kesin forumda izlenmediği için herkeşler karşı çıkmıştır![]()

kösem nurgül sultan han hazretlerimiz pazartesi olmasını istiyormuş paramparçaya nispet yapmak için bence perşembede kalsın .@xemrexxx bu dizi hangi gün olacak![]()
Torpil değil hepsi de kaliteli projeler. Sen de yapabilirsin hatta merak ediyorum ciddi ciddi. Gerçi sen dram dizisi ödülünü GK'ye, kadın oyuncuyu Meryem'e, erkeği Murat'a, yardımcı erkeği Uğur'a, yardımcı kadını da Funda'ya verirsin kesin.enler konun![]()
baksana ne ka doğal bir dönüşüm olabilirdi pisss timur .ss @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı @-potterhead- @mrt-06 @MayısKralı @Yiğitt @gizem ak @Aserat veee çatlasın @sokak sanatiEkli dosyayı görüntüle 51946
kösem nurgül sultan han hazretlerimiz pazartesi olmasını istiyormuş paramparçaya nispet yapmak için bence perşembede kalsın .![]()
Oya Doğan da pazartesi olabileceğini söylemişti o zaman kesin Perşembe'de kalır.baksana ne ka doğal bir dönüşüm olabilirdi pisss timur .ss @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı @-potterhead- @mrt-06 @MayısKralı @Yiğitt @gizem ak @Aserat veee çatlasın @sokak sanatiEkli dosyayı görüntüle 51946
kösem nurgül sultan han hazretlerimiz pazartesi olmasını istiyormuş paramparçaya nispet yapmak için bence perşembede kalsın .![]()
ayyy hiç beni tanımamış murat ne ıyyyk .ssTorpil değil hepsi de kaliteli projeler. Sen de yapabilirsin hatta merak ediyorum ciddi. Gerçi sen dram dizisi ödülünü GK'ye, kadın oyuncuyu Meryem'e, erkeği Murat'a, yardımcı erkeği Uğur'a, yardımcı kadını da Funda'ya verirsin kesin.![]()
baksana ne ka doğal bir dönüşüm olabilirdi pisss timur .ss @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı @-potterhead- @mrt-06 @MayısKralı @Yiğitt @gizem ak @Aserat veee çatlasın @sokak sanatiEkli dosyayı görüntüle 51946
biz gönderdik pazartesi bilgisini onaOya Doğan da pazartesi olabileceğini söylemişti o zaman kesin Perşembe'de kalır.![]()
bitiverir nolucak zaten başrolü de gitmişKördüğüme nolcak![]()
O yüzden yap diyorum ya işte.ayyy hiç beni tanımamış murat ne ıyyyk .ss
yani nasya 18 yaşında garip dururdu meyoşun kafasıFotoşop yaparken bile Bereni kullanmışlar ama Meryoşa![]()
bu sene geçti artıkO yüzden yap diyorum ya işte.![]()
Tam olarak yeni sezon başlamadı bence yapabilirsin.yani nasya 18 yaşında garip dururdu meyoşun kafası
bu sene geçti artık![]()