Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

ay bu mahfiruzun neden soğuk geldiğini anladım kız kime benziyormuş meğer :F @destere ne ka pissin mary de soyunsa ona da övgüler dizerdin @Çiğdem- kılıklı.ss @mrt-06 @vadikızı @cookies @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 48073

yüz olarak mary çok daha güzel mahfiruzun yüzü pek güzel olmasada vücut farkıyla kendini her türlü gösterir yani :)
seçim şansım olsa mahfiruzun kafasını çıkarır marry nin kafasını monte ederdim :)

Kadını değilde karakteri harcadılar en çok ona yanarım ben. :(
ben kadına yanmayı tercih ediyorum:)

yüz olarak mary çok daha güzel mahfiruzun yüzü pek güzel olmasada vücut farkıyla kendini her türlü gösterir yani :)
seçim şansım olsa mahfiruzun kafasını çıkarır marry nin kafasını monte ederdim :)

ben kadına yanmayı tercih ediyorum:)
çiğdem gibi fandfazdiksin:D

Sen güzelliğiyle dillere destan Nurbanu Sultan ile ruh ikizisin!
55c1e64ed4a450cc48680a77.webp

Işık saçan güzelliğinde etrafındaki herkesi kendine hayran bırakıyorsun bizden söylemesi. Üstelik bu öyle bir güzellik ki, zekanla da birleşerek adeta seni kusursuz biri haline getirmiş. Ara ara minik kıskançlık ve hırs krizleri geçirsen de, özünde iyi birisin. Zaten yaptığın iyilikler de kalbinin güzelliğinin yüzüne yansıdığını kanıtlar nitelikte!

@xemrexxx doğru gibi. :A

neyse ben birkaç isim daha bulayım da izleyicinin gönlündeki kadro diye haber yapayım timurcuğuma mesaj gönderirim:A

biz başka kimin ruh ikizi çıkabilirz ki :A
bakalım sana ne çıkacak:A @sokak sanati @mrt-06 @destere @sürgünüm @Çiğdem- @cookies @GunesinOglu @eskici
http://onedio.com/haber/osmanli-da-...sultanlardan-hangisi-senin-ruh-ikizin--558799
Sen gelmiş geçmiş en hırslı kadın Safiye Sultan ile ruh ikizisin!
55c1e4fbc4a0de215bdade36.webp

Bir kere şunu en baştan söyleyelim sen hırslı olduğun kadar zeki, zeki olduğun kadar da acımasızsın. Senin hayatta yapmak isteyip de, yapamayacağın bir şey yok. Yakınındaki insanları vezir, karşında duran insanları ise rezil etmek senin için sadece çocuk oyuncağı! Tamam bunlar kötü şeyler değil, ama bunları yapmak için gereken duygusuzluk ve acımasızlık seni yorabilir, bizden söylemesi!
ec63ff9249693f0f313d95638630f0ee.jpg

Banada mişrimah çıktı :)

sen ki my kösemin en büyük arabik fan sayfasısın ne demek rakibin reklamını yapmak.ss gerçi hülya darcan iyi oyuncudur karakterini tanıtsak bişi olmaz başımızın gözümüzün sadakası olsun :A @HarzeM @Çiğdem- @sürgünüm @destere @vadikızı @cookies @Harunnn60 @sokak sanati neyse biriniz efe melununu etiketlesin de görsün:A
Ekli dosyayı görüntüle 48094
@EFE UYSAL gör gör my sayfasında dirilişi tanıtıyorlar türkiye dizisi izlenmesini arttırsın diye :) ne kadanda bonkör bir my sayfası[emoji7]

@EFE UYSAL gör gör my sayfasında dirilişi tanıtıyorlar türkiye dizisi izlenmesini arttırsın diye :) ne kadanda bonkör bir my sayfası[emoji7]
biz rakiplerimizin reklamını her zaman yaparız bizi geçebilmek gibi bir amaçları ya da güçleri yoktur zira :D neyse arapça ilk bölümü izlemek istersne buyur panpa :bhr: @Çiğdem- @Harunnn60 @destere izleyin sınav yapıcam size:A
http://www.shahid2.net/158116041602...716041591157516061577-160215871605/-1-full-hd

biz ve rakibimiz diziler (temsili değil) çatlasın @Çiğdem- ve @DarkLeqenD :A @sokak sanati @ozgur2113 @Harunnn60 @destere @cookies @vadikızı Ekli dosyayı görüntüle 48145

bu arada sahte hesaplarımıza zinhar inanmayın bunlar şovpişik @mrt-06 ile totalin dibi @denizz19 un oyunları biz asla ben diye girmeyiz söze.ss

bitch diyene bakın ırıspı safinaz :) kendisine bakmıyor gül gibi kadınlara bitch diyor ? :)