diyorum şunlara diziyi çok izletmeyin diye
@destere @Çiğdem- @vadikızı @cookies @Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 48006
diyorum şunlara diziyi çok izletmeyin diye
@destere @Çiğdem- @vadikızı @cookies @Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 48006
ee napak
Senin Hülyan yoktu afişte onu haber vereyim dedim.ee napak![]()
Senin Hülyan yoktu afişte onu haber vereyim dedim.![]()
Abla dizide bu sezon kalıcı hatta 2.sezonun başlarını da görür ben söyleyeyim.ay olmasın dizide alışamadım zaten birde afişte olmasın![]()
Abla dizide bu sezon kalıcı hatta 2.sezonun başlarını da görür ben söyleyeyim.Az biraz daha sabret 2-3 bölüm sonra gücü kırılır zaten onda da rolü azalır biraz.
![]()
Tarihte Safiye rahat durmayınca yeni padişah olan Ahmet hemen ilk iş eski saraya sürgün etmiş zaten sürgün edilince gücü kesiliyor. Sırf dizide Hülya var diye işte karakterin olayını uzatıyorlar.inşallah ya ben bu dizide hülya avşarı sevemiyorum ya
Tarihte Safiye rahat durmayınca yeni padişah olan Ahmet hemen ilk iş eski saraya sürgün etmiş zaten sürgün edilince gücü kesiliyor. Sırf dizide Hülya var diye işte karakterin olayını uzatıyorlar.![]()
@Harunnn60 olaylar var @vadikızı kösem hakkında ne demiş bak bir yerde gördüm
Kösem neyi anlatıyor hala çözemedim.
Dizide halen halvet olmaması ilginç.
Ahahah.@Harunnn60 olaylar var @vadikızı kösem hakkında ne demiş bak bir yerde gördüm
@vadikızı cidden bu yorumları demek istemişsin,kanıtlarım bak![]()
@Çiğdem- le çok takılmış terbiyesi bozulmuş @vadikızı nın@Harunnn60 olaylar var @vadikızı kösem hakkında ne demiş bak bir yerde gördüm
sen facedeki konuşmaları diyosun bir arkadaş dedi ki ben ne anlattığını çözemedim dedi
bende ona katıldım sonra yine aynı arkadaş halvet olmaması ilginç dedi bende bencede
dedim hepsi bu![]()
tövbe estafurullah biz muhteşem yüzyılı halvet olduğundan topa tuttuk @vadikızı ise kösemi halvet görmek için izlemek istiyormuş@vadikızı cidden bu yorumları demek istemişsin,kanıtlarım bak![]()
beklentilerimiz seninkilerden daha gerçekçitövbe estafurullah biz muhteşem yüzyılı halvet olduğundan topa tuttuk @vadikızı ise kösemi halvet görmek için izlemek istiyormuş![]()
tövbe estafurullah biz muhteşem yüzyılı halvet olduğundan topa tuttuk @vadikızı ise kösemi halvet görmek için izlemek istiyormuş![]()
Kadını değilde karakteri harcadılar en çok ona yanarım ben.ay bu mahfiruzun neden soğuk geldiğini anladım kız kime benziyormuş meğer@destere ne ka pissin mary de soyunsa ona da övgüler dizerdin @Çiğdem- kılıklı.ss @mrt-06 @vadikızı @cookies @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 48073