Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

kızın dudaklarındaki hasar küçüklüğündede varmış dudakları yakından incelersen sanki pişmiş gibi tam orta noktası acaba bebekken sütü kaynar haldemi içirdiler kıza ? :)
bu işlerin uzmanı sen ve çiğdemsiniz çok dikkatli inceliyonuz:A neyse poyraz karayele bekleriz bu akşam

@Çiğdem- ide inceledim en ufak kusuru yok dörtdörtlük kız :)
poyraz karamele daha çok beklersin konuya uğrarsam dop olayım :)) ahada büyük yemin ettim :)
poyrazda bu varken sen @Çiğdem- den bahsediyon toik misin .ss
beste_kykdemir_kimdir_tatl_kyyyk_yalanclar7.jpg

aa bahsedicek tabikide @destere doğal güzelden anlıyor bu ucubelerle karıştırmaz beni boşuna çocuğun aklını karıştırmaya çalışma :F:F:F
evet doğallık önemli şimdi @destere de ondan dedi şimdi senin doğal halini görebilir ama bu kızınkini göremez bir de destere doğal olmak istiyor tarzan gibi dolaşmak istiyor :D

kızın dudaklarındaki hasar küçüklüğündede varmış dudakları yakından incelersen sanki pişmiş gibi tam orta noktası acaba bebekken sütü kaynar haldemi içirdiler kıza ? :)

aa bahsedicek tabikide @destere doğal güzelden anlıyor bu ucubelerle karıştırmaz beni boşuna çocuğun aklını karıştırmaya çalışma :F:F:F

çok tatlılar bea

bu sahnede cücüğümüz beroşu gölgelemiş oyunculuğuyla:A
@Yiğitt @mrt-06 @cookies @GunesinOglu @denizz19 @eskici

çocuğun tek yaptığı şey kedi yavrusu gibi yemek yiyen insanların gözüne bakmak:) öyle kedilerle karşılaştığınız çok olmuştur ya tekmeyi vuracaksın kediye ya da tüm yiyeceği önüne atıp kurtulacaksın başka şansın yok :)
genelde yemeği alıyor çocuk işi biliyor :) zaten bölüm başında beroşun eteği çekiyordu bu yaşta niyeti bozmuş:)) ahmet kellesini alsa yeridir

Burada oyunculuğu kötüydü bence. Tam aglayamadi. Sıkışmış gibiydi. :A
uykudan uyanır uyanmaz hem korkup hem ağlasın zor iş daha abileri ablaları yapamıyor :D neyse destere duymasın dün en kötüler beroşla dilara aksüyekti :A