- Reaksiyon puanı
- 58,360
- Puanı
- 1,061
aynen farklı karakterler hürrem sultanım kösemin yanında melekti![]()
Sen dizi ile tarihi karıştırıyorsun gibi. Dizide 7 bölümdür Kösem'in melek olduğunu izleyen herkes anlar.
aynen farklı karakterler hürrem sultanım kösemin yanında melekti![]()
nesi masum bize karşı geldi güçlenir güçlenmez hadsiz şey.ssTarihte Kösem daha kötü ama dizide Kösem daha masum.@xemrexxx
mahfiriuzu parçalayan,safiyeye laf koyan,cennet kalfayı tehdit eden,hacı ağayla pazarlık eden kösem değil miSen dizi ile tarihi karıştırıyorsun gibi. Dizide 7 bölümdür Kösem'in melek olduğunu izleyen herkes anlar.
herkes üzüntüsünü veya sevincini farklı mimiklerle gösteriraynı replik ve işte fark-ı oyunculuksonra dizi neden 10 reyting almıyor
@destere @sürgünüm @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @vadikızı @sokak sanati @ozgur2113 @Çiğdem-
Ekli dosyayı görüntüle 47999
biz bol mimik isteriz sevdiğin kişi ölüyorsaherkes üzüntüsünü veya sevincini farklı mimiklerle gösterir![]()
ya sevmiyorsabiz bol mimik isteriz sevdiğin kişi ölüyorsa![]()
nesi masum bize karşı geldi güçlenir güçlenmez hadsiz şey.ss
mahfiriuzu parçalayan,safiyeye laf koyan,cennet kalfayı tehdit eden,hacı ağayla pazarlık eden kösem değil mi![]()
ilk 7 bölüm onların hiçbirini yapmadıHürrem zehir yaptı, büyü yaptı, adm öldürtüyor ohhooo![]()
ilk 7 bölüm onların hiçbirini yapmadı3.bölüm sonu dyaak yedi 2.bölüm zindana atıldı 5.bölüm zehirlendi .ss
ay pis bir de uyduruyorGözleri alev alevdi.Yapmasa kaç yazar.
![]()
Woww işte bu.
neyse ben birkaç isim daha bulayım da izleyicinin gönlündeki kadro diye haber yapayım timurcuğuma mesaj gönderirimWoww işte bu.
Medceziri izlediğim için deli rollerini iyi yapıyor bu çocuk. Zaten Mustafa deliymiş buda iyi yapar.@Bully
biz başka kimin ruh ikizi çıkabilirz kiWoww işte bu.
Medceziri izlediğim için deli rollerini iyi yapıyor bu çocuk. Zaten Mustafa deliymiş buda iyi yapar.@Bully
neyse ben birkaç isim daha bulayım da izleyicinin gönlündeki kadro diye haber yapayım timurcuğuma mesaj gönderirim
biz başka kimin ruh ikizi çıkabilirz ki
bakalım sana ne çıkacak@sokak sanati @mrt-06 @destere @sürgünüm @Çiğdem- @cookies @GunesinOglu @eskici
http://onedio.com/haber/osmanli-da-...sultanlardan-hangisi-senin-ruh-ikizin--558799
Sen gelmiş geçmiş en hırslı kadın Safiye Sultan ile ruh ikizisin!
![]()
Bir kere şunu en baştan söyleyelim sen hırslı olduğun kadar zeki, zeki olduğun kadar da acımasızsın. Senin hayatta yapmak isteyip de, yapamayacağın bir şey yok. Yakınındaki insanları vezir, karşında duran insanları ise rezil etmek senin için sadece çocuk oyuncağı! Tamam bunlar kötü şeyler değil, ama bunları yapmak için gereken duygusuzluk ve acımasızlık seni yorabilir, bizden söylemesi!
seni benim öldürdüğümü söyleyenler var biliyon dimiSen güzelliğiyle dillere destan Nurbanu Sultan ile ruh ikizisin!
![]()
Işık saçan güzelliğinde etrafındaki herkesi kendine hayran bırakıyorsun bizden söylemesi. Üstelik bu öyle bir güzellik ki, zekanla da birleşerek adeta seni kusursuz biri haline getirmiş. Ara ara minik kıskançlık ve hırs krizleri geçirsen de, özünde iyi birisin. Zaten yaptığın iyilikler de kalbinin güzelliğinin yüzüne yansıdığını kanıtlar nitelikte!
@xemrexxx doğru gibi.![]()
Yok artık.😱 Beni de yollama sakın forumdan.seni benim öldürdüğümü söyleyenler var biliyon dimi![]()