Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Tamam sen tarihi söylüyorsun ama Handan değilde Derviş sevildi mesela. :D Bu oyuncu pat diye çıkarsa yada ölürse izleyici afallayabilir. :D

Aynen oda var. :D Onun içinde hamileliğini saklıyor diyorlar. :D

Meral Okay matematik çok iyi yapıyordu. Yılmaz Şahin de kalayı yicez gibi.s.s
Valla bilemicem.:(

Sizce Beren Saat'in diziye girmesiyle ne kadar zaman atlaması yapılır?

Ön bilgi:
  • Sultan Ahmet ve Mustafa Mart 1604 gibi hastalanıyorlar
  • Su an dizideki tarih ama 26 Temmuz 1604 (Malkoç Yavuz Ali Paşa'nın ölümü ve Lala Mehmed Paşanın yerine göreve gecmesi)
  • Handan Sultan 12 Kasım 1605'te ölecek
  • Dervis Pasa 9 Aralık 1606'da ölecek
  • Anastasia su an 14 yasında
  • Hesaplamanızı ona göre yapın, devreleri yakmayın :F

Büyük bir zaman atlaması yapılsa, Handan ve Dervis'in ölümü arada kaynayacak.

Kücük bir zaman atlaması yapılsa, inandırıcılık sıfır olacak. Beren 15-16 yasında kızı canlandırmış olacak ve Anastasia ile aralarında nerdeyse hic yas farkı olmayacak. (O zaman Anastasia'ya ne gerek vardı?) İşin içinden çık çıkabilirsen.
img-hysterical.gif

@destere @xemrexxx @sokak sanati @ozgur2113 @GunesinOglu @Çiğdem- @Bully

onu montajda hallederiz sorun yok :))
bence 18 yaşında bir kızı canlandırır ama tabi handandan sonra gelmez yani handanı öldürüp 18 yaşına ulaştıracaklarsa o zaman bir kaç oyuncu daha şart :)
olur olur bişeyler ayarlarız o araya :)

bence 18 yaşında bir kızı canlandırır ama tabi handandan sonra gelmez yani handanı öldürüp 18 yaşına ulaştıracaklarsa o zaman bir kaç oyuncu daha şart :)
mesela bülbül ağaya rakip olarak gir diziye bence:D

o değil de tarihe göre mahfiruzun doğurmasına 4 ay kaldı napıyor bu yılmaz şahin kız pat diye doğuracak :F
bazı kadınlar tuvalete gidiyor tuvaletini yaparken doğuruyor her kadında hamilelik farklı farklı belli edermiş

neyse birde @Çiğdem- e soralım @Almila ya soralım bir kızların işlerinden anlamayız :)

şimdi gelince uyanıklar aaaaayy sanki biz her gün doğuruyoruz da bize soruyor diye dalğa geçecekelr oysa doğurmayla alakası yok hanı siz belki bayan olduğunuz için annenizle teyzenizle işte yaşlı kadınlarla bunun muhabbetini yapmışsınızdır diye belki bizden bilginiz fazladır diye soruyoruz :)

Meral Okay matematik çok iyi yapıyordu. Yılmaz Şahin de kalayı yicez gibi.s.s
Valla bilemicem.:(
Şimdi şöyle Umut ölüm tarihlerine baktım dizi için uygun değil.
Derviş 1606
Handan 1605
Fahriye 1605 galiba
Safiye içinde 1605 yada 1619 yazıyor. Hadi Hülya'yı 1619 yaparlar ama diğer oyuncular erken ölüyor buda haliyle karakterlere tam alışacakken erkenden gitmeleri demek.

MY'de ölüm sırası filan çok iyiydi ama bu bu dizide zor işte benim fikrim ilk Beren'li olacaktı bu başlangıç kısmı olmayacaktı zaten biz Hürrem'de gördük bu yükselişi sanki tekrarını izliyoruz gibi oluyor arada. :(

Beklediğim cevapları alamadım @xemrexxx 'de bir şey diyemedi. :D Biz böyleysek yapımcılar kara kara düşünüyordur kesin. :F

Derviş 1606
Handan 1605
Fahriye 1605 galiba
Safiye içinde 1605 yada 1619 yazıyor. Hadi Hülya'yı 1619 yaparlar ama diğer oyuncular erken ölüyor buda haliyle karakterlere tam alışacakken erkenden gitmeleri demek.

MY'de ölüm sırası filan çok iyiydi ama bu bu dizide zor işte benim fikrim ilk Beren'li olacaktı bu başlangıç kısmı olmayacaktı zaten biz Hürrem'de gördük bu yükselişi sanki tekrarını izliyoruz gibi oluyor arada. :(
ayol işte my deki sıra olacak önemli karakterler için 1617 ahmet (neboş gibi 14 yıl ömrü var) 1619 safiye (pargalı gibi 16 yıl ) kalıyorlar dizide diğerleri dökülecek pat pat:D

Beklediğim cevapları alamadım @xemrexxx 'de bir şey diyemedi. :D Biz böyleysek yapımcılar kara kara düşünüyordur kesin. :F
valla düşünecek bişi yok beren gelince mahfiruz-alex-ahmet karakterlerin ünlü isimleri getirecekler başka bişi yapmalarına gerek yok en kestirme çözüm

Derviş 1606
Handan 1605
Fahriye 1605 galiba

Hem Beren'i hem MY'yi harcayarak tarih yazacak Yılmaz Şahin sanırım.:(

ayol işte my deki sıra olacak önemli karakterler için 1617 ahmet (neboş gibi 14 yıl ömrü var) 1619 safiye (pargalı gibi 16 yıl ) kalıyorlar dizide diğerleri dökülecek pat pat:D

valla düşünecek bişi yok beren gelince mahfiruz-alex-ahmet karakterlerin ünlü isimleri getirecekler başka bişi yapmalarına gerek yok en kestirme çözüm
Derviş kalsaydı iyiydi.ss
Yoksa bende Fahriye ile Handan'a meraklı değilim. :A:A

ya orasını fazla kurcalama bence :) bazen dizide bir oyuncu anlaşamıyor çıkıyor yerine başka oyuncu geliyor oyuncunun tipindeki değişikliği bize mantıklı şekilde izah ediyorlarmı senaryoda ? hayır tabiki ? buda öyle olur bakarsın beroş oynuyor ama zaman aynı zaman mekan aynı mekan :)
İşte şimdi dizi kritik sınırlarda dolaşınca insan en küçük şeyi kafaya takıyor dester'cim. :D Bizim de +10 reytingimiz olsa bunları kafaya takar mıydık? :(

Hem Beren'i hem MY'yi harcayarak tarih yazacak Yılmaz Şahin sanırım.:(
Okuduğum yorumlara göre bence TİMS aynı Meryem gibi yeni bir şöhret yaratmaya çalıştı tabiki de Anastasia'dan bahsediyorum. :) Bunlar dizi başlarken bu kız tutulur aynı Meryem gibi olur dediler ama işte öyle olmadı malesef. :(

Son düzenleme:

ya orasını fazla kurcalama bence :) bazen dizide bir oyuncu anlaşamıyor çıkıyor yerine başka oyuncu geliyor oyuncunun tipindeki değişikliği bize mantıklı şekilde izah ediyorlarmı senaryoda ? hayır tabiki ? buda öyle olur bakarsın beroş oynuyor ama zaman aynı zaman mekan aynı mekan :)

belk,ide sen benim ne diyeceğimi önceden tahmin etin tutturdun birebir :))
bu zaman karğaşası konusuna @Tolstoyevski yi davet edelim uzayda mekanda zaman farklılıkları derin konular biz çıkamayız bu işin içinden :))
Valla bilmiyorum çok ilginç bir şey oldu cidden bende @sokak sanati 'nı davet ediyorum konuya nede olsa konunun sahibi. :F:F