aynen o![]()
@Almila o gün hülyaya vasat dediğim için bana saldırıyordu? acaba bu resmi forumda paylaşanlara ne yapacak? eminim oklavaya geçirip bayrak niyetine istanbul surlarına dikecektir
aynen o![]()
Almila'yı da sen kaçırdın forumdan.@Almila o gün hülyaya vasat dediğim için bana saldırıyordu? acaba bu resmi forumda paylaşanlara ne yapacak? eminim oklavaya geçirip bayrak niyetine istanbul surlarına dikecektir)
Bak nasıl biliyor.
O anın videosunu bekliyorum senden.
hahah bune beee adam kuyuyamı düşüyor banamı öyle geliyor
kız adam uçtu gitti öldü :hahah bune beee adam kuyuyamı düşüyor banamı öyle geliyor![]()
aaa nasıl ölüm sahnesi o öyle bee komedi gibi olmuş biraz hahahkız adam uçtu gitti öldü :![]()
ay işte fark-ı derviş paşa dizideki tüm kadınlar senin gibi kunçun kunçun ediyor adamaaaa nasıl ölüm sahnesi o öyle bee komedi gibi olmuş biraz hahah![]()
Ölmedi diyorlar bu adam için.kız adam uçtu gitti öldü :![]()
ayrıldı haberleri çıktı hem o uçurum denize gitmiyor muÖlmedi diyorlar bu adam için.![]()
Ekşi de filan öyle yazmışlar.ayrıldı haberleri çıktı hem o uçurum denize gitmiyor mu![]()
Şu gerzeğe inanıyor musun sen?dedikoducu gece gece bombeleri patlattı kız @Çiğdem-@dizi kolik @Almila ların sevdiği bir isimmiş (seni de derdim ama sen artık genç değilsin,kartlaşmışın çiko
) bence en başta dendiği gibi çağatay düşünülen kişi diğer kişi de @denizz19 baranı olabilir
bakalım genç osman kim olicek
@sürgünüm @Harunnn60 @cookies @sokak sanati