Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

iskender ilgilendirmiyor beni cücük musti birkaç bölüm daha kalsa iyi olacak :D en azından beren bir kucaklasın cücük de silikon var mı diye bir baksın 78 milyon adına:)

cücük musti değişmemiştirki çünkü dizide zaman atlaması olmadıki :) sadece anastasia çıktı beroş geldi hala tarih 1604 ü gösteriyor :)

Off aynen oda çok gereksiz bir karakter. :))
iskender ve ona ait tüm yeniçeri sahneleri gereksiz sırf zaman dolduruyorlar :)

Umarım çıkar diziden. :D Dizi çok boş karakter var.
iskender diziden en son çıakcak karakter kösem 1651-52 de ölüyor iskender 1649 da tarihi karakterler içinde şu anki kadrodan son sezonu görebilecek ender kişilerden :D tabi yılmaz şahine kalmış nolacağı öldürmeden de gönderebilir deniz çakır ve burak özçivit ölmeden gitmişlerdi :D
@destere rüstem gibi iskendere de aşık olacak yine yani:A

iskender diziden en son çıakcak karakter kösem 1651-52 de ölüyor iskender 1649 da tarihi karakterler içinde şu anki kadrodan son sezonu görebilecek ender kişilerden :D tabi yılmaz şahine kalmış nolacağı öldürmeden de gönderebilir deniz çakır ve burak özçivit ölmeden gitmişlerdi :D

iskenderi severim sadece kebap olanını :) bu kertenkele kılıklı parlağı sana bırakıyorum:)
iskenderi ya değiştirecekelr başka bir oyuncuyla ya da sakal bıyık bişeyler takacaklardır böyle çok yuvarlak duruyor :)

iskenderi severim sadece kebap olanını :) bu kertenkele kılıklı parlağı sana bırakıyorum:)
iskenderi ya değiştirecekelr başka bir oyuncuyla ya da sakal bıyık bişeyler takacaklardır böyle çok yuvarlak duruyor :)
ekşi sözlükte yorum vardı bir tane şey diyordu bu iskender oğlana hala kaymamışlar mı yeniçeri ocağında:)))

Oynayan oyuncu çok beceriksiz. Birde aksanlı konuşuyor o daha itici yapıyor. Biraz şöyle heybetli birisini bulsalardı keşke. :D