biz farkımızı da tarzımızı da şöyle ortaya koyarız bizFarkın tarzın olur o zaman.![]()
https://fav10.net/forum/threads/alem-buysa-kral-muhteşem-yüzyıl.187847/
reytingi olan herkes kabulümüz2 oyuncu da bu diziye yakışmaz.Çok medyatik isimler.
![]()
biz farkımızı da tarzımızı da şöyle ortaya koyarız bizFarkın tarzın olur o zaman.![]()
reytingi olan herkes kabulümüz2 oyuncu da bu diziye yakışmaz.Çok medyatik isimler.
![]()
Ya daha onlara çok var değil mi. Bence bu sezon reytingler iyi giderse Ahmet ve Safiye'yi sezon sonu öldürürler. 2.sezon yeni karakterler gelir.biz farkımızı da tarzımızı da şöyle ortaya koyarız biz
https://fav10.net/forum/threads/alem-buysa-kral-muhteşem-yüzyıl.187847/
reytingi olan herkes kabulümüz![]()
15 bölüm sonra gelecek diyollaYa daha onlara çok var değil mi. Bence bu sezon reytingler iyi giderse Ahmet ve Safiye'yi sezon sonu öldürürler. 2.sezon yeni karakterler gelir.
Valla işimiz zor Emre.15 bölüm sonra gelecek diyollazaten ahmet dönemi bir celali isyanları var başka olay yok
![]()
Valla işimiz zor Emre.Perşembe reytingler artmazsa forumla uğraş dur..
![]()
dizi zaten bu haliyle 5 sezon sürer bir kazaya uğramazsa hızlandırıp 4 sezona düşürecekler gibiValla işimiz zor Emre.Perşembe reytingler artmazsa forumla uğraş dur..
![]()
sen nereden çıktın melun.ss neye 50 dk.ssSon 50 dakika![]()
dizi zaten bu haliyle 5 sezon sürer bir kazaya uğramazsa hızlandırıp 4 sezona düşürecekler gibi
bu hafta düşünemem 2 tane 15 sayfalık ingilizce rapor yazıcam perşembe izleyemeyebilirim
sen nereden çıktın melun.ss neye 50 dk.ss
şu an düşünemem dizileri bol ödevim var.ssAcı Aşk izlerseniz seviniriz![]()
![]()
Acı Aşk izlerseniz seviniriz![]()
![]()
youtube kanalım anastasia daha iyiydi yorumlarıyla dolmuş n iyi ben bir haber yapayımYok izlemem ben.![]()
Dünden beri ne yazıyorum ben.youtube kanalım anastasia daha iyiydi yorumlarıyla dolmuş n iyi ben bir haber yapayım@sokak sanati @Çiğdem- @Bully
Onaylanmayacağı için sıkıntı yok.youtube kanalım anastasia daha iyiydi yorumlarıyla dolmuş n iyi ben bir haber yapayım@sokak sanati @Çiğdem- @Bully
my kösem bölümüne izin gerekmiyorOnaylanmayacağı için sıkıntı yok.![]()
Ya daha onlara çok var değil mi. Bence bu sezon reytingler iyi giderse Ahmet ve Safiye'yi sezon sonu öldürürler. 2.sezon yeni karakterler gelir.
Son 50 dakika![]()
İzlemem. Sevinme boşa.)
Onaylanmayacağı için sıkıntı yok.![]()
my kösem bölümüne izin gerekmiyor@sokak sanati
bnm biricik youtube kanalımla kırgınların ne alakası var.ss hep @denizz19 un oyunları bunlar .ss pis kaknem.ss @destere @Çiğdem- @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 47816
hayır onu geç fox un ne işi var .ss youtube kafayı yemiş.ssGizliden gizlice izliyorsan eğer![]()
hayır onu geç fox un ne işi var .ss youtube kafayı yemiş.ss
semra anneannemin ve asiyenin bir fanıŞeyma Şanlı kim.![]()
my kösem bölümüne izin gerekmiyor@sokak sanati
bnm biricik youtube kanalımla kırgınların ne alakası var.ss hep @denizz19 un oyunları bunlar .ss pis kaknem.ss @destere @Çiğdem- @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 47816
Yok bende de çıktı bende anlam veremedim.Gizliden gizlice izliyorsan eğer![]()