Meryemin dizisi hangi gün olcak pekireaksiyon tutarsa kösem pazartesiye kurulur hakimiyetini oradan sürdürür
avuntular![]()
Meryemin dizisi hangi gün olcak pekireaksiyon tutarsa kösem pazartesiye kurulur hakimiyetini oradan sürdürür
avuntular![]()
sultanım hangi günü isterse tabi kiMeryemin dizisi hangi gün olcak peki
Kanal D gibi verse keşke saf kanal. Reklamın ortasında, sonunda veriyor.
Kanal D ve Star(Kanal D gibi verse keşke saf kanal. Reklamın ortasında, sonunda veriyor.
Ayrıca 27'sinde başlıyor ayın 3'ünde Türkiye - Danimarka Milli maçı olacakmış 1 hafta ara verecek kötü olacak yani.(Gültepe'ye nanik.
)
Umarım bu maç HT'de yayınlanır zaten hazırlık maçı asıl eleme maçı 9 Eylül Salı olacak (2016 kupası) yine Kanal D'ye nanik oluyor.Kanal D ve Star() dizilerini çok iyi tanıtıyorlar cidden bu yüzden dizileri yüksek başlarlar.
Yılanların Öcü de fena başlamaz haftaya bence.
Milli maç pek iyi gitmez bence Gültepe daha çok izlenecektir.Ayrıca ikinci hafta her zaman daha önemlidir reytinglerde.
Reaksiyon'a kadar 7-8 reytingleri görürsek güzel olur.
![]()
Şopara bak hele nasıl da gülüyor. 😡Umarım bu maç HT'de yayınlanır zaten hazırlık maçı asıl eleme maçı 9 Eylül Salı olacak (2016 kupası) yine Kanal D'ye nanik oluyor.![]()
Aynen benim zaten unutmamam gereken davam var Kanal D'yi bırakıp iyice Star'a yoğunlaşmam lazım umarım o tarihte yeni dizisi başlar.Şopara bak hele nasıl da gülüyor. 😡
Küçük Ağa'm 16 Eylül Salı başlar umarım.![]()
Aynen benim zaten unutmamam gereken davam var Kanal D'yi bırakıp iyice Star'a yoğunlaşmam lazım umarım o tarihte yeni dizisi başlar.![]()
elemi kederi caNLI tutmalıŞopara bak hele nasıl da gülüyor. 😡
Küçük Ağa'm 16 Eylül Salı başlar umarım.![]()
varr zaten benim üstümde bir büyü nazar kurşun falanmı döktürsem acaba 🙂🙂🙂Ekli dosyayı görüntüle 38782
ak sakallı amca iskenderiye ve afrika patriklerinin başıymış. o da my fanıymış helal olsun o sakalları boş yere ağırtmamış@mrt-06 @yatutarsa @destere @Forumdash @cookies
hazır gelmişken @denizz19 ve @Çiğdem- e papaz büyüsü mü yaptırsak![]()
seni bir de vaftiz etsinlervarr zaten benim üstümde bir büyü nazar kurşun falanmı döktürsem acaba 🙂🙂🙂
Mor Hürrem izledikten sonra elem keder zor gelir.elemi kederi caNLI tutmalı
3. ve 4. sezonu daMor Hürrem izledikten sonra elem keder zor gelir.![]()
Sadikanin sonunu hatirliyorum da ne güzel di matrakci onu denize atmisti cuvala koyup[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] m hemşehri torpili yaptı sadıkaya![]()