Evet bu bölümden.diziden mi bu unutmuşum
aferin günde 2 saat de olsa kalite gör![]()
Evet bu bölümden.diziden mi bu unutmuşum
aferin günde 2 saat de olsa kalite gör![]()
son sezonu gayet iyi ab de sezonun rekorunun sahibi diziEn güzel bölümler bunlar
Son sezonu rezalet![]()
Hayırlısıson sezonu gayet iyi ab de sezonun rekorunun sahibi dizi![]()
adamlar 1.5 yıl çalıştı dizi için seçimlerin çok iyi olması normalHayırlısı
Ama dizinin her oyuncusu ayrı güzel ayrı seçilmiş sanki
Sümbül Ağa mesela muhteşem rolünü yapıyor çok iyi seçmişler mesela![]()
Zahmet olmuşadamlar 1.5 yıl çalıştı dizi için seçimlerin çok iyi olması normal![]()
ilber ortaylı söyledi hürrem tarihtekine bire bir uygun biri ondan daha iyi bilecek değilsinZahmet olmuş
Hürrem yerinede güzel biri bulalardı![]()
Şaka yapıyorum tabiki kadın rolünü hakkıyla yaptı muhteşem oynadıilber ortaylı söyledi hürrem tarihtekine bire bir uygun biri ondan daha iyi bilecek değilsin![]()
Hürrem güzelleşmiş ama.olsun şimd daha anlamlı ama![]()
mustinin zekasına yiğitliğine de diyecek yok yaniHürrem güzelleşmiş ama.![]()
ben %50 pegasus %30 feniks (zümrüdü anka) %10 ar sentor ve siren çıktımhangi mitolojik karaktersin testini çözdüm zümrüdü anka kuşu çıktı hürrem sultan gibiuyuma for @Çiğdem- @mrt-06 @Forumdash @destere @cookies @yatutarsa
"Zümrüdü Anka Kuşu" çıktı!
Senin anahtar kelimen: AZİM. Asla vazgeçmek yoktur sende, yılmazsın, korkmasın, düştüğün yerden kalmasını her zamansa bilirsin. Seni bitirmek isteyenlerse oldukça çok; fakat dibe vurup, vurduğun yerden çıkmaların sonucunda, o düşmanlar da artık vazgeçmek üzere. Ayrıca barışçıl yaratılışlı birisin; ancak başka çare kalmadığında savaşmayı da iyi bilirsin, ey küllerinden doğmanın kitabını yazan kişi!
Link at bende yapiyimhangi mitolojik karaktersin testini çözdüm zümrüdü anka kuşu çıktı hürrem sultan gibiuyuma for @Çiğdem- @mrt-06 @Forumdash @destere @cookies @yatutarsa
"Zümrüdü Anka Kuşu" çıktı!
Senin anahtar kelimen: AZİM. Asla vazgeçmek yoktur sende, yılmazsın, korkmasın, düştüğün yerden kalmasını her zamansa bilirsin. Seni bitirmek isteyenlerse oldukça çok; fakat dibe vurup, vurduğun yerden çıkmaların sonucunda, o düşmanlar da artık vazgeçmek üzere. Ayrıca barışçıl yaratılışlı birisin; ancak başka çare kalmadığında savaşmayı da iyi bilirsin, ey küllerinden doğmanın kitabını yazan kişi!
Harem kurmuş ama yine de köpek seviyor![]()
şu amca sülümana özenmiş harem kurmuş haberi tam çeviremedim@Forumdash @mrt-06 @Bully @yatutarsa @KayıpSehir
@destere bu kez sen çatla @Çiğdem- zenginmiş adam haremine gir![]()
adam günem olmuşHarem kurmuş ama yine de köpek seviyorKızlar kendisini sevdirtmiyormuymuş???