amann allah korusun yüzüne bile bakmam 😱😱😱![]()
şu amca sülümana özenmiş harem kurmuş haberi tam çeviremedim@Forumdash @mrt-06 @Bully @yatutarsa @KayıpSehir
@destere bu kez sen çatla @Çiğdem- zenginmiş adam haremine gir![]()
amann allah korusun yüzüne bile bakmam 😱😱😱![]()
şu amca sülümana özenmiş harem kurmuş haberi tam çeviremedim@Forumdash @mrt-06 @Bully @yatutarsa @KayıpSehir
@destere bu kez sen çatla @Çiğdem- zenginmiş adam haremine gir![]()
aman zaten sana ihtiyacı yok at çiftliğ ivar adamın ::amann allah korusun yüzüne bile bakmam 😱😱😱
aşk mı 😱Bu bölüm Mahidevran&Süleyman aşkı izledik.
![]()
Keyifle izleyen gözün çıksın inşallah şopar. ssmy geçen cuma yunanistanda gün birincisi olmuş ; perşembe ve bu pazartesi de gün 2.si tabi @Forumdash hiç bunlardan bahsetmezanca ilk 10a giremeyen kpa der
@Çiğdem- @cookies @Bully @mrt-06 @yatutarsa @*YıldırıM*
neyse yunanistandaki bölümlere göre haftaya musti melunu öliyi bir kez daha izlenir yunanca olarak keyifle![]()
Ayol kpayi izlememek onlarin suçu benim degil . Kpayi izlemeyen hata yaparmy geçen cuma yunanistanda gün birincisi olmuş ; perşembe ve bu pazartesi de gün 2.si tabi @Forumdash hiç bunlardan bahsetmezanca ilk 10a giremeyen kpa der
neyse yunanistandaki bölümlere göre haftaya musti melunu öliyi bir kez daha izlenir yunanca olarak keyifle![]()
kpa da izlenecek bir şey yokAyol kpayi izlememek onlarin suçu benim degil . Kpayi izlemeyen hata yapar
kanalın canlı yayını açılır mı acaba türkiyedenKeyifle izleyen gözün çıksın inşallah şopar. ss
demek bu seferde yunan fandaşlarımız hüzün denizinde boğulacakmy geçen cuma yunanistanda gün birincisi olmuş ; perşembe ve bu pazartesi de gün 2.si tabi @Forumdash hiç bunlardan bahsetmezanca ilk 10a giremeyen kpa der
Bilmem.kpa da izlenecek bir şey yok
kanalın canlı yayını açılır mı acaba türkiyeden![]()
Ayol neyi yok herseyi var su ana kadar gordugum muthis dizilerdenkpa da izlenecek bir şey yok
kanalın canlı yayını açılır mı acaba türkiyeden![]()
22.30-23.30 arası mydemek bu seferde yunan fandaşlarımız hüzün denizinde boğulacakyunanistan tt listesini kontrol etmek gerek
türkiye saatine göre kaçta yayında olcek?
sana öyle geliyor demek kiAyol neyi yok herseyi var su ana kadar gordugum muthis dizilerden
thx22.30-23.30 arası my
sana öyle geliyor demek ki![]()
Biliyorum. ss Ama iyi sinir etti rus cadısını.ölecek gidecek la sevinme .ss
Demekki.22.30-23.30 arası my
sana öyle geliyor demek ki![]()
reaksiyon tutarsa kösem pazartesiye kurulur hakimiyetini oradan sürdürürDemekki.
Not : gelecek yil kosemmi meryemli dizi mi yoksa reaksiyon mu çarşamba olcak starda acaba
avuntularCaps aldım işte. Aşk.![]()