çok totoştuRüya müthişti cidden.![]()
ve yine yeniden [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG]
yaşasın [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG]
Son düzenleme:
çok totoştuRüya müthişti cidden.![]()
Coştun yine.çok totoştugerçek olamayacak ka pompişik
ve yine yeniden [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG]
yaşasın [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG]![]()
nasıl coşmayalım [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] bak bak gülCoştun yine.![]()
Melun gün birincisi dediğin reyting 4.6 mıydı neydi reyting olarakmy geçen cuma yunanistanda gün birincisi olmuş ; perşembe ve bu pazartesi de gün 2.si tabi @Forumdash hiç bunlardan bahsetmezanca ilk 10a giremeyen kpa der
@Çiğdem- @cookies @Bully @mrt-06 @yatutarsa @*YıldırıM*
neyse yunanistandaki bölümlere göre haftaya musti melunu öliyi bir kez daha izlenir yunanca olarak keyifle![]()
He he.nasıl coşmayalım [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] bak bak gül![]()
yaza uygun bir reytingMelun gün birincisi dediğin reyting 4.6 mıydı neydi reyting olarak10 reytingli MY nerdeeeeee??? 4.6'yla 1.olan MY nerde
![]()
my den önce yapan var mıydıHe he.Gizli reklamı farkettin mi?? Güllü limonlu diyor o zaman Marshall Osmanlı renkleri sponsordu böyle tanıtıyordu renkleri. Bak MY de sanal reklam yapıyormuş. Demiştim sana.
![]()
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm geçen sene gündüz reytingiyle 4.5 alıyordu demediğinizi bırakmadiğiz sen ve müritlerinyaza uygun bir reyting
ayrıca hiç bahsetmiyon oysa ki karaayının olmayan reytinglerini ne konu etmiştin .ss
my den önce yapan var mıydı![]()
4.5 u mayıs ayında almiyidi my .ss[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm geçen sene gündüz reytingiyle 4.5 alıyordu demediğinizi bırakmadiğiz sen ve müritlerin
10 reytingle övünmeni anlarım da 4.5'la birinci oldu diye övünmeni anlamam4.5'la övünüyorsan MY'yi ne kadar abarttiğin belli artık @mrt-06
![]()
Bu işi ilk yapan Vadi'ydi.yaza uygun bir reyting
ayrıca hiç bahsetmiyon oysa ki karaayının olmayan reytinglerini ne konu etmiştin .ss
my den önce yapan var mıydı![]()
vadide gizli gizli ne tanıtıldıBu işi ilk yapan Vadi'ydi.Biraz eskiye gidersek Papatyam'da ve Geniş Aile'de Coco Cola tanıtılıyordu. Melekler Korusun'da da vardı izlediklerim arasında.
![]()
FSGN'de geçen sene yaz aylarında %35 alıyordu dimi4.5 u mayıs ayında almiyidi my .ss
ayrıca her döenmin reytingi ayrı bak geçen sene fgsn 35 share ile 8 reyting alıyordu şimdi kpa 20 share ile 3 alamıyor
Bir yerde okumuştum ilk Vadi. Benim yaşım yetmez ya ne biliyim.vadide gizli gizli ne tanıtıldı![]()
fgsn prime time değldi şopar .ss beni affet 30 share alsa prime timeda 20 share alana geçebiliyor mu .ssFSGN'de geçen sene yaz aylarında %35 alıyordu dimiMY'nin 4.5'luk reytingi 20 share ediyiiiiii
![]()
İşte şopar FSGN pt olmadiği halde %35fgsn prime time değldi şopar .ss beni affet 30 share alsa prime timeda 20 share alana geçebiliyor mu .ss
Emre işte.[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm geçen sene gündüz reytingiyle 4.5 alıyordu demediğinizi bırakmadiğiz sen ve müritlerin
10 reytingle övünmeni anlarım da 4.5'la birinci oldu diye övünmeni anlamam4.5'la övünüyorsan MY'yi ne kadar abarttiğin belli artık @mrt-06
![]()
pt de olsa düşerİşte şopar FSGN pt olmadiği halde %35Geçiyor tabi aadamlar kaç kere tweet atmadı mı ilk 5'e girdikleri için
![]()
ne diyorsun yine totoş .ssEmre işte.
MY'nin şu an çalan müziği çok güzel "oseeeee" .![]()
Bi ben izleyemedim fragmanıpt de olsa düşer
ne diyorsun yine totoş .ss
fatih harbiye ne ağır total diziymiş 40 saniyelik fragmandan anladım@Forumdash @mrt-06
yok be ya afiş aldatmacaBi ben izleyemedim fragmanıKız afişteki gibi hot mı???
![]()
hangisi loKimdi bu hanım adı o neydi yav. 😱