Türk malının tadını aldıysa.
Türk malının tadını aldıysa.
tadı nasıl alınıyor @12.Adam merak etmiş deTürk malının tadını aldıysa.
Meslek sırrı.tadı nasıl alınıyor @12.Adam merak etmiş de
Merak felan etmedim, sen çift taraflı yediğin için tadı damağında kalmış.tadı nasıl alınıyor @12.Adam merak etmiş de
Meslek sırrı.
Anlamadım dediğinin görselini at bakiyim örnekMerak felan etmedim, sen çift taraflı yediğin için tadı damağında kalmış.
Ban yememi istiyorsan çok beklersin.Anlamadım dediğinin görselini at bakiyim örnek
@serhatt la romantik bir akşam yemeği yiyin bence , ban yemeBan yememi istiyorsan çok beklersin.
Sana bir yemek yediririm son akşam yemeğin olur.@serhatt la romantik bir akşam yemeği yiyin bence , ban yeme
Mahvolmuş bir hayat. Asıl sana nanik.
Ne mana 😱Mahvolmuş bir hayat. Asıl sana nanik.
Sendromuyla kendi kendini bitirdi ecünnü başı.Ne mana 😱
Rahmetsiz Çiğdem seviyordu Meryem’i, ecünnü listesinden atmıştı edho da oynayınca , onun kararı geçerlidir ecünnü konusunda sana laf düşmezSendromuyla kendi kendini bitirdi ecünnü başı.
İkinize de benim yanımda fok yemek düşer.Rahmetsiz Çiğdem seviyordu Meryem’i, ecünnü listesinden atmıştı edho da oynayınca , onun kararı geçerlidir ecünnü konusunda sana laf düşmez
Çiğdem senden daha tecrübeli bu konuda sen altını pisletirken o oğlanların totolarını mıncıklıyordu okuldaİkinize de benim yanımda fok yemek düşer.
Tecrübe yaşla olsaydıa senin tecrübeleri hesaplamaya matematik yetmezdi.Çiğdem senden daha tecrübeli bu konuda sen altını pisletirken o oğlanların totolarını mıncıklıyordu okulda
seni, de kazana atmalıTecrübe yaşla olsaydıa senin tecrübeleri hesaplamaya matematik yetmezdi.
Cadı kazanına en çok bu ecünnü yakışır baş cadı olarak.seni, de kazana atmalı
Onun ecünnülüğü kaldıralı çok oldu nanik sanaCadı kazanına en çok bu ecünnü yakışır baş cadı olarak.