20 yaşındaki adam da kel olacak değil ya.Sülüman kel be😱
Hem gençken sırma gibi saçları vardı.
20 yaşındaki adam da kel olacak değil ya.Sülüman kel be😱
Yakında gördün galiba20 yaşındaki adam da kel olacak değil ya.
Hem gençken sırma gibi saçları vardı.![]()
Gözümün önündeydi hep. .AYakında gördün galiba![]()
Aaa senin Parlaklara inanma safozluğunu geçmiş insanların süloya inanma saftirikliğiGözümün önündeydi hep. .A
Kendimden başkasına inanmadığım için benlik bir durum yok.Aaa senin Parlaklara inanma safozluğunu geçmiş insanların süloya inanma saftirikliği![]()
@Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam @Carpe Diem @eemre @batuhankaralar @ozmoturk
Kız @kerem e inanıp alamanya bileti almıştın en son sonra ortada kalıp rezil olmuştunKendimden başkasına inanmadığım için benlik bir durum yok.![]()
Ayyyyy uydurma saatin gelmiş senin yine.Kız @kerem e inanıp alamanya bileti almıştın en son sonra ortada kalıp rezil olmuştun![]()
Heyatım şimdiki nesil beceriksiz bak kösem sultanım Pinky hanıma nasıl haddini bildirmiştiAyyyyy uydurma saatin gelmiş senin yine.![]()
Pinko da mı oynamış burada pesss.Heyatım şimdiki nesil beceriksiz bak kösem sultanım Pinky hanıma nasıl haddini bildirmişti![]()
@Angelica @Carpe Diem @Dosi @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @12.Adam @ozmoturk @batuhankaralar @offensive @Hobbit
Cehaletin çığır açıyorPinko da mı oynamış burada pesss.
Tarihi dizilerde önüne gelen oynuyor.Cehaletin çığır açıyor![]()
Seninde kendini yinelemen.Cehaletin çığır açıyor![]()
iyi işte yenilenicen ki gelişesin aynı yerde dur dur nereye kadarSeninde kendini yinelemen.![]()
Heyatım şimdiki nesil beceriksiz bak kösem sultanım Pinky hanıma nasıl haddini bildirmişti![]()
@Angelica @Carpe Diem @Dosi @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @12.Adam @ozmoturk @batuhankaralar @offensive @Hobbit
Mesajımı iyi oku turşu suratlı.iyi işte yenilenicen ki gelişesin aynı yerde dur dur nereye kadar![]()
Editlemişsin. ssMesajımı iyi oku turşu suratlı.![]()
İspatlasana sıkıysa.Editlemişsin. ss
Yönetimin gücünü açıklarını kapamak in kullanıyon vah vahİspatlasana sıkıysa.![]()
Çatla.Yönetimin gücünü açıklarını kapamak in kullanıyon vah vah![]()
Tarihi dizilerde önüne gelen oynuyor.![]()
Seninde kendini yinelemen.![]()
SultanlarımızMy de varmıymış bu ya unutmuşum![]()