20 yaşındaki adam da kel olacak değil ya.Sülüman kel be😱
Hem gençken sırma gibi saçları vardı.
20 yaşındaki adam da kel olacak değil ya.Sülüman kel be😱
Yakında gördün galiba20 yaşındaki adam da kel olacak değil ya.
Hem gençken sırma gibi saçları vardı.
Gözümün önündeydi hep. .AYakında gördün galiba
Aaa senin Parlaklara inanma safozluğunu geçmiş insanların süloya inanma saftirikliği @Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam @Carpe Diem @eemre @batuhankaralar @ozmoturkGözümün önündeydi hep. .A
Kendimden başkasına inanmadığım için benlik bir durum yok.Aaa senin Parlaklara inanma safozluğunu geçmiş insanların süloya inanma saftirikliği @Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam @Carpe Diem @eemre @batuhankaralar @ozmoturk
Kız @kerem e inanıp alamanya bileti almıştın en son sonra ortada kalıp rezil olmuştunKendimden başkasına inanmadığım için benlik bir durum yok.
Ayyyyy uydurma saatin gelmiş senin yine.Kız @kerem e inanıp alamanya bileti almıştın en son sonra ortada kalıp rezil olmuştun
Heyatım şimdiki nesil beceriksiz bak kösem sultanım Pinky hanıma nasıl haddini bildirmişti @Angelica @Carpe Diem @Dosi @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @12.Adam @ozmoturk @batuhankaralar @offensive @HobbitAyyyyy uydurma saatin gelmiş senin yine.
Pinko da mı oynamış burada pesss.Heyatım şimdiki nesil beceriksiz bak kösem sultanım Pinky hanıma nasıl haddini bildirmişti @Angelica @Carpe Diem @Dosi @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @12.Adam @ozmoturk @batuhankaralar @offensive @Hobbit
Cehaletin çığır açıyorPinko da mı oynamış burada pesss.
Tarihi dizilerde önüne gelen oynuyor.Cehaletin çığır açıyor
Seninde kendini yinelemen.Cehaletin çığır açıyor
iyi işte yenilenicen ki gelişesin aynı yerde dur dur nereye kadarSeninde kendini yinelemen.
Heyatım şimdiki nesil beceriksiz bak kösem sultanım Pinky hanıma nasıl haddini bildirmişti @Angelica @Carpe Diem @Dosi @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @12.Adam @ozmoturk @batuhankaralar @offensive @Hobbit
Mesajımı iyi oku turşu suratlı.iyi işte yenilenicen ki gelişesin aynı yerde dur dur nereye kadar
Editlemişsin. ssMesajımı iyi oku turşu suratlı.
İspatlasana sıkıysa.Editlemişsin. ss
Yönetimin gücünü açıklarını kapamak in kullanıyon vah vahİspatlasana sıkıysa.
Çatla.Yönetimin gücünü açıklarını kapamak in kullanıyon vah vah
Tarihi dizilerde önüne gelen oynuyor.
Seninde kendini yinelemen.
Sultanlarımız kudurun melunlarMy de varmıymış bu ya unutmuşum