Ben kaldırmadan kalkamaz.Onun ecünnülüğü kaldıralı çok oldu nanik sana
Ben kaldırmadan kalkamaz.Onun ecünnülüğü kaldıralı çok oldu nanik sana
Senin hükmün yok kiBen kaldırmadan kalkamaz.
Kendinle karıştırma beni vasıfsız sünepe. .ssSenin hükmün yok ki
Faruk @Forumdash un parası için sana iyi davranıyorlardı paralar gitti sen bittinKendinle karıştırma beni vasıfsız sünepe. .ss
Hoşt ayol ne manağ?Faruk @Forumdash un parası için sana iyi davranıyorlardı paralar gitti sen bittin
ben de herkesi böyle yok ettim sultanımızı örnek alıp zirvede tek kaldım @Angelica @Yakamoz-Asi @12.AdamHoşt ayol ne manağ?
Diziden arkasına bakmadan kaçanların fanları gelip zort atmasın burada zira komik duruyor.ben de herkesi böyle yok ettim sultanımızı örnek alıp zirvede tek kaldım @Angelica @Yakamoz-Asi @12.Adam
sen zortingen olma da dikkat etDiziden arkasına bakmadan kaçanların fanları gelip zort atmasın burada zira komik duruyor.
Hiç olmadım olmam da sen kendi kelleni kolla.sen zortingen olma da dikkat et
ben de herkesi böyle yok ettim sultanımızı örnek alıp zirvede tek kaldım @Angelica @Yakamoz-Asi @12.Adam
Heyatım sen bu kumarı oynadığında boğazın serin sularına atılmıştın , geberiyordun
Kız yanlış hatırlıyorsun benim nikahımda sen kıskançlıktan içkiyi fazla kaçırıp yalımın rıhtımından aşağı uçmuştun.Heyatım sen bu kumarı oynadığında boğazın serin sularına atılmıştın , geberiyordun
Hayır gııu o sendin bu ikisinin arasına 3.olarak giremediğin için intihar etmiştinKız yanlış hatırlıyorsun benim nikahımda sen kıskançlıktan içkiyi fazla kaçırıp yalımın rıhtımından aşağı uçmuştun.
Hayatım aralarına girme gibi bir derdim olmadı ki biriyle bir hafta diğeriyle bir hafta dönüşümlü takılırdım.Hayır gııu o sendin bu ikisinin arasına 3.olarak giremediğin için intihar etmiştin
Doğru grup seven rahmetsiz kocan @Forumdash tı seni de gruplara ayak uyduramıyon diye boşamıştı hattaHayatım aralarına girme gibi bir derdim olmadı ki biriyle bir hafta diğeriyle bir hafta dönüşümlü takılırdım.
Doğru grup seven rahmetsiz kocan @Forumdash tı seni de gruplara ayak uyduramıyon diye boşamıştı hatta