vilidim bin yipimiyciiim
@destere bak sonunda nol nol diyor yani bizde kalite bol bol dizyor türkçesi@Çiğdem- @Forumdash @Bully @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Doğu
Canın mı sıkılıyor senin.hürrem sultanla şah sultan konuşmaktadır o sırada çirkinler çirkini Allah bir cezası @Çiğdem- in sesini duyarlar ve şöyle bir bakarlar çikinellaya@destere @cookies @vadikızı @Doğu @Harunnn60 @DarkLeqenD Ekli dosyayı görüntüle 50188
Kafa atmak yerine oklavayla vuray @Çiğdem- e şöyle gelişine kafasına vurmak istiyorum@destere @Harunnn60 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD
@xemrexxx kafa atmayı nerden çıkardım bilmiyorum ama sen hem kafa at hem oklavayla vurKafa atmak yerine oklavayla vuro da bizim çektiğimiz acıyı çeksin anlasın halimizi
aaa bu ne bee hayvana vuruyor sankiay @Çiğdem- e şöyle gelişine kafasına vurmak istiyorum@destere @Harunnn60 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD
sana da böyle vurmalı pis.ssaaa bu ne bee hayvana vuruyor sanki
vuranı gördümde
Ben seve seve alırım ama haremim yok sorun olur mu ?ablamız macaristandan twitterda gördüm beniş haremine al sülüman diyorbence sülo duymazsa @destere kesin duyar@cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD @Doğu @Bully @MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 50338
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?