ayol facebook istatistiği sadece avrupadaki türkler beğeniyor sadece zaten batı avrpadan beroşu beğenen 300 bin bile yok 7 milyonluk sayfasındaİstatistikleri sen paylaştın.
ayol facebook istatistiği sadece avrupadaki türkler beğeniyor sadece zaten batı avrpadan beroşu beğenen 300 bin bile yok 7 milyonluk sayfasındaİstatistikleri sen paylaştın.
niye buraya yazdın@xemrexxx ben Handan a dedi sandıydım Ama tekrar izledim o kısmı Halime yeymiş doğru
niye buraya yazdın
evet eminimAy pardon karıştırdım Ama Halime ye diyor eminsin demi
evet eminim
halime: aslıhan gürbüzOf bence Handan a diyor.Sen bence kişileri karıştırdın Halime'nin resmini at bir inanayım
aaa bu kambur kadın kim beemaltalı micheluna 4.sezonu bitirmiş son bölümdeki sümbül ağa gibi hissediyorum demiş çok üzgünmüş tabi bu sümbül ağaya iltifat oldu bu @destere @sürgünüm @Çiğdem- @Almila @sokak sanati @mrt-06 @Harunnn60
kıskanç laf atma kadına 139 bölüm my izlemiş senin gibi boş değilaaa bu kambur kadın kim bee
öyle olduğu için belini doğrultamıyor bak hahahahkıskanç laf atma kadına 139 bölüm my izlemiş senin gibi boş değil
@Çiğdem- Kösem'e başlayacakmış.kız @Çiğdem- bak senin memati sana benzeyen mişrimaya aşık olmuştu sen buradan 40 fantezi çıakrırsın @destere @Harunnn60
bir yeniçeri ocağı dolusu parlak var geç bile kaldı
çok beklersiniz ben 1.bölüme 10 dakıka dayanabildim beren geldiğindede 10 dakıka bakarım dayanabilirsem dahada bakmam@Çiğdem- Kösem'e başlayacakmış.
ayol akıl var mantık var şimdi bile katlanamıyon beren gelince @destere bile çiğdem mi aman pırt diyecek sen nasıl katlanıcan o zaman çirkinçok beklersiniz ben 1.bölüme 10 dakıka dayanabildim beren geldiğindede 10 dakıka bakarım dayanabilirsem dahada bakmam
sağdan ve soldan üçüncüleri kaptım gerisini sülümanla birlikte sana bıraktım )
bir kere yaz totoşsağdan ve soldan üçüncüleri kaptım gerisini sülümanla birlikte sana bıraktım )