ay bu afişler ne ki acaba dizi yine @EFE UYSAL ı çatlatacak bir yeree mi satıldı @destere @Çiğdem- @Harunnn60 @sürgünüm @sokak sanati @Jonsnow @cookies
hahahah aa bune bee tövbe estafurullahkız @Çiğdem- sana yılbaşı hediyesi buldum @destere ve @Yiğitt de göz koymuş ama hediyelere @sokak sanati @cookies @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 47807
senin gibi çok fandazdik fanlarımız varhahahah aa bune bee tövbe estafurullah
Ay yerim ben bunu ya çok tatlı.Keşke bir dizide yer alsaydı.işte darbeci şehzade musti ve müridleri (temsili değil) @destere @Çiğdem- @sürgünüm @Bully @sokak sanati @Harunnn60
Şu sahne favorim.rusça ayrı bir güzel dövüşüyorlar @Çiğdem- seni de ruslar bir dövse @sokak sanati @destere @Harunnn60 @cookies
Süleyman hastalanmıştı orada iyileşiyor işte oda maşalllah diyor.valide sultan nediyor süloya ''maaşallah yataklardu varibne )
hürremin araya kayışı süper
valide sultan nediyor süloya ''maaşallah yataklardu varibne )
hürremin araya kayışı süper
aranıza rüstem paşa kaçsın emi etiketlerinize bakın .ssSüleyman hastalanmıştı orada iyileşiyor işte oda maşalllah diyor.
Mahidevran'ın eli boşta kalması çok komik ya. bu Sülo az değil valla.
aranıza rüstem paşa kaçsın emi etiketlerinize bakın .ss
.sszaten forum ağır etiketleri aramaktan helak oldum bir şeyde bulamadım
@destere ile @Çiğdem- in dizilere bakış şekli destere totoşu alttan bakınca pargalı üstten bakınca meryem görüyor şekil a:
ama çiğdem direkt düz bakıyor ve her türlü parlak görüyor
başka bir dömostırosyonda görüşmek üzere @vadikızı @cookies @sokak sanati @Harunnn60
@destere ile @Çiğdem- in dizilere bakış şekli destere totoşu alttan bakınca pargalı üstten bakınca meryem görüyor şekil a:
ama çiğdem direkt düz bakıyor ve her türlü parlak görüyor
başka bir dömostırosyonda görüşmek üzere @vadikızı @cookies @sokak sanati @Harunnn60 @ozgur2113
bu sapıkça yorumu yapacağını biliyordum neyse forum yavaşladı dream gelince sanırım çok sinirlien güzel yerinden bakınca niye pargalı göreyimki alttan baıkncada üstten bakıncada umarım meryemdir )
bu sapıkça yorumu yapacağını biliyordum neyse forum yavaşladı dream gelince sanırım çok sinirli