Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

meryeme benzemeye çalışmış ama daha çok @Çiğdem- e benzemiş :A @Harunnn60 @sürgünüm @mrt-06 @destere @Jonsnow
CBGV4jkUYAAVWJn.jpg

@xemrexxx bir ara diziye iki tane sarışın cariye gelmişti. 30'lu bölümlerde. Biri uzun biri kısa 2 cariye. Kimdi onlar. Bugün aklıma takıldı nereler acaba şuan.:D

Ukraynadan mı Litvanyadan mi ne gelmişti. İki taneydi işte. Bir tanesi Süleyman'a sunuluyordu ama Hürrem mani olmuştu. Nasıl tarif edeyim biri uzun sıska diğeri kısa toplu vur şeydi. :D @mrt-06 sen hatırladın mı.
hayır onlar 22 de geldi hürrem hançerle sülonun karşısına çıktı postaldı onları :F

Ukraynadan mı Litvanyadan mi ne gelmişti. İki taneydi işte. Bir tanesi Süleyman'a sunuluyordu ama Hürrem mani olmuştu. Nasıl tarif edeyim biri uzun sıska diğeri kısa toplu vur şeydi. :D @mrt-06 sen hatırladın mı.
Hemde Show'daki bölümlerinden ama hatırlayamadım. :( Şu Hürrem'in köyünden gelenler miydi acaba. (b) Aman neyse Emre bile hatırlamamışken benim hatırlamam imkansız. :F

Bakın ne buldum Youtube'de. :F Hürrem Sultan dizisini yüklemiş Medyapım kanalına. :A Hürrem mavi gözlü değil miydi burda farklı. :A Cidden müsamere gibi dizi yapmışlar. .ss