aha buYa bir yunanlı kadın süleyman adlı bir şarkı söylüyordu onu bulsana biraz eğlenelim konuda.
aha buYa bir yunanlı kadın süleyman adlı bir şarkı söylüyordu onu bulsana biraz eğlenelim konuda.
@destere de çiğdemin parlaklarına benzemeye çalışmış göğüslerine silikon taktırmışŞu birilerine benzemeye çalışan kişilere şaşırıyorum doğrusu.
Kavgada söylenmez. Hemşerimin üstüne bu kadar gitmeyelim pls.@Çiğdem- bu söz de sana gelsin @destere den @Harunnn60 @Aserat @mrt-06 @sürgünüm
<iframe src="" width="600" height="600" frameborder="0"></iframe><script src="https://platform.vine.co/static/scripts/embed.js"></script>
cariye derkene? biraz tarif et my de cariyeden bol ne var@xemrexxx bir ara diziye iki tane sarışın cariye gelmişti. 30'lu bölümlerde. Biri uzun biri kısa 2 cariye. Kimdi onlar. Bugün aklıma takıldı nereler acaba şuan.
cariye derkene? biraz tarif et my de cariyeden bol ne var
hayır onlar 22 de geldi hürrem hançerle sülonun karşısına çıktı postaldı onlarıUkraynadan mı Litvanyadan mi ne gelmişti. İki taneydi işte. Bir tanesi Süleyman'a sunuluyordu ama Hürrem mani olmuştu. Nasıl tarif edeyim biri uzun sıska diğeri kısa toplu vur şeydi. @mrt-06 sen hatırladın mı.
Hemde Show'daki bölümlerinden ama hatırlayamadım. Şu Hürrem'in köyünden gelenler miydi acaba. Aman neyse Emre bile hatırlamamışken benim hatırlamam imkansız.Ukraynadan mı Litvanyadan mi ne gelmişti. İki taneydi işte. Bir tanesi Süleyman'a sunuluyordu ama Hürrem mani olmuştu. Nasıl tarif edeyim biri uzun sıska diğeri kısa toplu vur şeydi. @mrt-06 sen hatırladın mı.
hayır onlar 22 de geldi hürrem hançerle sülonun karşısına çıktı postaldı onları
onlar gerçekte yabancıydı memleketlerine döndüler zaarEvet o Hançerle artistik yaptığı bölümde ki kızlardı. Güzeldi ikiside nerde şimdi onlar.
onlar gerçekte yabancıydı memleketlerine döndüler zaar
sarışın olana ben de patlar diyordumHadi bee. Türkiyede iş bulamadılar mi. Ben patlar gider diyordum bu kızlar.
sarışın olana ben de patlar diyordum
O değil de gece gece aklına nerden geldi bu. @sokak sanati