ayol kadının başrolünde olduğu dizi her yerde zirvedeŞili'de ne kıymetli çıktı. 10 M nüfusu olan vasat bir ülke. Anca ona hitap eder Meryem.![]()
ayol kadının başrolünde olduğu dizi her yerde zirvedeŞili'de ne kıymetli çıktı. 10 M nüfusu olan vasat bir ülke. Anca ona hitap eder Meryem.![]()
my nin açık arta en öne çıkan karakteri hürremdi en öne çıkan oyuncusu da meryem bunu tartışan yok zatenBir insan fan olmasa My'nin başarısı der o saydıklarına ama fansa başka türlü yorumlar.Neyse @xemrexxx senin fanlığın belli zaten tartışmayacağım.
![]()
şu tencereler ilgimi çekti vlla şunlardan al bana 2 tane emresergiden önce hediyelik eşyalar görücüye çıkmış moskovada iyi kazıkladık rusları my ile@Çiğdem- @sokak sanati @sürgünüm @EFE UYSAL @HarzeM @cookies @vadikızı @mrt-06
![]()
çeyizine mi koyucan gerçi çeyiz senin neyine nasılsa evlenemicenşu tencereler ilgimi çekti vlla şunlardan al bana 2 tane emre![]()
pilav yapıcam beee hava atarım komsulara hahahaçeyizine mi koyucan gerçi çeyiz senin neyine nasılsa evlenemicen![]()
dur hürrem zehrinden koyup göndericem sana dokundupun ellerin yanacak yara olacak heppilav yapıcam beee hava atarım komsulara hahaha![]()
@denizz19 ile sen yat o yatakta allah bir ömür boyu kocatsın sizleri o yatakta@Çiğdem- kız senle @denizz19 a hürrem yatak odası aldımgüle güle kullanın
@sokak sanati sana da hediye ediyorum
@cookies @Aserat @Harunnn60 @mrt-06
![]()
nasıl hayaller onlar pis .ss sanki denizden iyisini bulucan bu çrikinlikle
bu konu hala neden duruyor beee silinmeli benceay şilili @Çiğdem- i buldum parlak oğlanlar gidiyor diye pek bir üzgün@Harunnn60 @sürgünüm @HarzeM @cookies
Aracelli González @ari_ita 5 sa.5 saat önce
Mehmet
y Bali Bey![]()
![]()
#BienvenidaHurrem![]()
![]()