'Bahar' Final Yapıyor! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,334
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
bahar.jpg

Show TV'nin MF Yapım imzalı sevilen dizisi 'Bahar' final yapıyor.

Yönetmen koltuğuna Mehmet Can Bindal'ın oturduğu, Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mert Turak ile Ecem Özkaya'nın başrollerini paylaştığı dizi, 28 Aralık Pazar akşamı ekrana gelecek 64. bölümüyle izleyiciye veda etmeye hazırlanıyor.

Bahar, yeni bölümüyle pazar 20.00'de Show TV'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica
67 yapaydınız bari komedi dizisi bölüm rekorunu kırardı son yıllardaki :X gerçi komedilik hali kalmadı timuki öldüğünden beri

Demet Evgar, Avlu dizisi ile geri dönerse tadından yenmez. Gerçi haklı olarak dinlenmek istiyorum da diyebilir.

Aslında reytingleri henüz bitirilecek düzeyde değildi ama işlenecek konu kalmamıştı pek fazla.

Yine de her şeye rağmen Türk dizi tarihinde; dramla komediyi dengeli bir şekilde harmanlayan, kadının gücünü ve istedikten sonra her şeyi başarabileceğini gösteren, güzel/başarılı bir uyarlama olarak anılacağını düşünüyorum.

Teşekkürler Bahar 🌸

Bazı dizilerin uzamaması gerekiyor sakız gibi milletimin izleyesi gelmiyor sonra.Bahar ilk sezonda çok iyiydi ama devamını getiremedi sonraki sezonun sonlarında iyice düştü bu sezonda hataydı.Show TV Çukur gibi gerçekten uzun soluklu olabilecek projeler çıkarmadığı sürece sıkıntı yaşar.

• Okudum
Reactions: 12.Adam
3 reyting ortalama yetmedi demek ki. Hem gün değiş hem reyting yükselt, epey zoru başarmıştı halbuki.