Niye söylemedi bu zamana kadar?@sürgünüm ağa bak emre ne diyo sana ?
fark-ı benneyse sürgünüme söyle profilime girip gözardı et şeyini değştirsin engelimiz biteli 2 gün oldu
Bilmiyorumki dün profilinide yazı yazmış görmedinmi ?Niye söylemedi bu zamana kadar?
Mesajını görüyorum artık,bi de sazan gibi @Forumdash ile mesaj yolluyoruz.Bilmiyorumki dün profilinide yazı yazmış görmedinmi ?
@xemrexxx
Sürgünüm ne diyo bak Niye söylemedi bu zamana kadar?
Birbirnizden haberiniz yok şimdi rahat rahat didişebilirsinizMesajını görüyorum artık,bi de sazan gibi @Forumdash ile mesaj yolluyoruz.
Yok ben daha Emre'ye uymam.Böyle kötü oluyormuş.Mesajlarınıı hergün görünür yapmaktan yorulduydum.Birbirnizden haberiniz yok şimdi rahat rahat didişebilirsiniz
aman ne konuşucam dertten kurtulsun diye dedimBirbirnizden haberiniz yok şimdi rahat rahat didişebilirsiniz
Yaparız ağa sen iste3 aydır böylede konuşmaya hiç alışık değilim. @ABAY_06 aracılıkmı yapsan bir süre daha.
Sende isteme yan cebime koy hesabıaman ne konuşucam dertten kurtulsun diye dedim
Emre totoşu rahat durmazYok ben daha Emre'ye uymam.Böyle kötü oluyormuş.Mesajlarınıı hergün görünür yapmaktan yorulduydum.
ben 2 gündür görüyomYaparız ağa sen iste
Sende isteme yan cebime koy hesabışimdi görüyonuz demi yazıları ?
Ciddimisin?ben 2 gündür görüyom
iyi olduCiddimisin?
Benim dünyadan haberim yok.Bir daha görüşmeyeceğimize inandırdıysam kendimi.
Onlarda sana nanik yapcak de get 'den ceza almışsın
melunların oyunları bunlar hep .ssOnlarda sana nanik yapcak de get 'den ceza almışsın
Banlanman yakındırmelunların oyunları bunlar hep .ss
olsun zaten eskisi ka giremiyom iyi olurBanlanman yakındır
Eskisi kadar giremiyonmu gine aynı giriyon ne zaman girsem burdasınolsun zaten eskisi ka giremiyom iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?