Niye söylemedi bu zamana kadar?@sürgünüm ağa bak emre ne diyo sana ?
fark-ı benneyse sürgünüme söyle profilime girip gözardı et şeyini değştirsin engelimiz biteli 2 gün oldu
Bilmiyorumki dün profilinide yazı yazmış görmedinmi ?Niye söylemedi bu zamana kadar?![]()
Mesajını görüyorum artık,bi de sazan gibi @Forumdash ile mesaj yolluyoruz.Bilmiyorumki dün profilinide yazı yazmış görmedinmi ?
@xemrexxx
Sürgünüm ne diyo bak Niye söylemedi bu zamana kadar?![]()
Birbirnizden haberiniz yok şimdi rahat rahat didişebilirsinizMesajını görüyorum artık,bi de sazan gibi @Forumdash ile mesaj yolluyoruz.![]()
Yok ben daha Emre'ye uymam.Böyle kötü oluyormuş.Mesajlarınıı hergün görünür yapmaktan yorulduydum.Birbirnizden haberiniz yok şimdi rahat rahat didişebilirsiniz![]()
aman ne konuşucam dertten kurtulsun diye dedimBirbirnizden haberiniz yok şimdi rahat rahat didişebilirsiniz![]()
Yaparız ağa sen iste3 aydır böylede konuşmaya hiç alışık değilim. @ABAY_06 aracılıkmı yapsan bir süre daha.![]()
Sende isteme yan cebime koy hesabıaman ne konuşucam dertten kurtulsun diye dedim![]()
Emre totoşu rahat durmazYok ben daha Emre'ye uymam.Böyle kötü oluyormuş.Mesajlarınıı hergün görünür yapmaktan yorulduydum.![]()
ben 2 gündür görüyomYaparız ağa sen iste
Sende isteme yan cebime koy hesabışimdi görüyonuz demi yazıları ?
Ciddimisin?ben 2 gündür görüyom![]()
iyi olduCiddimisin?
Benim dünyadan haberim yok.Bir daha görüşmeyeceğimize inandırdıysam kendimi.![]()
Onlarda sana nanik yapcak de get 'den ceza almışsın
melunların oyunları bunlar hep .ssOnlarda sana nanik yapcak de get 'den ceza almışsın![]()
Banlanman yakındırmelunların oyunları bunlar hep .ss
olsun zaten eskisi ka giremiyom iyi olurBanlanman yakındır
Eskisi kadar giremiyonmu gine aynı giriyon ne zaman girsem burdasınolsun zaten eskisi ka giremiyom iyi olur![]()