helal olsun ruslara cadoloza yer vememişler afişte
Hahahahah ay emre yaformüle şeker katınca şeker gibi parlak pargalı oluyor diyor @destere kız @Çiğdem- @Nisa
Ekli dosyayı görüntüle 41220
Sen varken bize mi düşmüş my haberi yapmak estağfurullahEkli dosyayı görüntüle 41299
hiç haber yapmıyonuz totoşlar .ss @mrt-06 @yatutarsa @Bully @cookies
inşallah sahnede @Çiğdem- ya da @destere nin üstüne bayılır@gizem ak @Nisa
niye mahoyla darbeci melun şehzade tayfası my de değil miydi .ssSen varken bize mi düşmüş my haberi yapmak estağfurullah
İlginç bir hayal kurmuş Şeker Ağa.![]()
Şeker Ağa'dan bana neniye mahoyla darbeci melun şehzade tayfası my de değil miydi .ss
tabi sen ergenlerin starları ile ilgilen.ssŞeker Ağa'dan bana ne![]()

haahahah @destere de çocukken böyleydi kesinliklebiliyordum bu mustinin ensestçi olduğunu .ss @Bully @mrt-06 @yatutarsa
Ekli dosyayı görüntüle 41314
@Çiğdem- bak çocuk @destere nin hayalindeki noktaya gelmiş ama boy yetmiyi bir yardımcı ol
Ekli dosyayı görüntüle 41315
veee de efsane aşkanlamayan @Forumdash a ingilizce anlatım
@Maskeli Fedai @cookies @aserat54 @gizem ak @Nisa
Ekli dosyayı görüntüle 41316
destere çocukken nurbişi nereden bulsun anca avuç
@destere çocukluğunu yasamis yani
senaryolarından belli çocukluğun@destere çocukluğunu yasamis yani
Bnde küçükken 3-4 yasindayken bi kadinin bacaklarina bakip sesli sekilde vavv demisim sonra önümdeki direğe carpmisim bacaklara baktığım için kadinda bak sen çocuğa küçük yaşta capkinliga baslamis demis
Bende az degilmisim yani![]()
Neyi var senaryomun lo burada yayınladığım hafifletilmis hali sen bide wattpaddekini gör mesela oyle bölümler gelcekki yatak sahneleri vb. Olacak ama onları burada yayinlayamayacagim için isteyene ozelden atabilecegim çünkü yasak
Aşk yazmıyor ki sadece nefret dw yazıyor bide aşkı ingilizce anlatmış demiyor musunbiliyordum bu mustinin ensestçi olduğunu .ss @Bully @mrt-06 @yatutarsa
Ekli dosyayı görüntüle 41314
@Çiğdem- bak çocuk @destere nin hayalindeki noktaya gelmiş ama boy yetmiyi bir yardımcı ol
Ekli dosyayı görüntüle 41315
veee de efsane aşkanlamayan @Forumdash a ingilizce anlatım
@Maskeli Fedai @cookies @aserat54 @gizem ak @Nisa
Ekli dosyayı görüntüle 41316
bir sürü şey yazıyorAşk yazmıyor ki sadece nefret dw yazıyor bide aşkı ingilizce anlatmış demiyor musun![]()
acemilik yılları sultanımın