Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

la havle :( ne diyom ben bi saattir :F
bak lo bnm dediğim 2013 haziranda dizi total 7 küsür ab 6 küsüre düştü sebep=meryemin gidiş
2014 mayısta dizinin sadece belgeseli neredeyse o oranı aldı :)

musti çıktıktan sonraki bölümler 11-9 falan aldı
vahide teyze çıkınca 9 aldı dizi hiçbiri meryem ka etkili olmadı :)) bunda gündemin de önemi yok türkiyede pek etkilemiyi gündem

bak lo bnm dediğim 2013 haziranda dizi total 7 küsür ab 6 küsüre düştü sebep=meryemin gidiş
2014 mayısta dizinin sadece belgeseli neredeyse o oranı aldı :)

musti çıktıktan sonraki bölümler 11-9 falan aldı
vahide teyze çıkınca 9 aldı dizi hiçbiri meryem ka etkili olmadı :)) bunda gündemin de önemi yok türkiyede pek etkilemiyi gündem
ikimiz o sıralar başka ülkelerdeydik sanırsam neyse öyle olsun meryem gitti diye halk diziye küstü :D

Meryem bile söylüyor Muhteşem Yüzyıl da kim oynasa tutar diye :F Bir yazıyı beğendim ilk defa :X İlk bölümü bende izleyeceğim sırf sana muhalefet olmak için :F @xemrexxx

Vahide Gördüm ile bile gitti kim olursa olsun giderdi. :) @xemrexxx
vahide gördümle meryemin hürrem rolü bir değil vahide gördümün rolü azaltılmış hürrem rolü :))) ayrıca koskoca hürrem sultan karakteri vahide ile ölürken 9.7 aldı meryem olsa en az 13 alırdı

http://www.drama.net/the-magnificent-century-episode-4/part3

heo biz mi altyazı beklicez biraz da onlar beklesin :F @yatutarsa @Çiğdem- @destere @Forumdash @cookies @Nisa @mrt-06

Son düzenleme:
1925031_407377366076889_5113965850234953750_n.jpg