bunu diyecek 3 milyon insan bulurum
güzel konuşmuşMuhteşem Yüzyıl’ gibi ünlü oyuncuların rol aldığı, hiç reyting sorunu olmayan dev bütçeli, geniş kadrolu bir dizide ‘Hürrem’i canlandırmak elbette kolay.
hep totoluğundan .ss gani haberi olsa hatmetmiştin .ssÇok uzun okuyamadım.
meryemin etkisi de yadsınamaz o ayrılınca dizi ilk defa total 7 aboş 6.9 a düşmüştü ne mehmet günsur ne vahide perçin ne selma ergeç böyle etki yaratmadıgüzel konuşmuş
Daha onun haberini de okuyamadım. Gözlerim çok fena bugün.hep totoluğundan .ss gani haberi olsa hatmetmiştin .ss
o zamanlar ülkenin durumunu biliyorsun etken sadece meryem değildihep totoluğundan .ss gani haberi olsa hatmetmiştin .ss
meryemin etkisi de yadsınamaz o ayrılınca dizi ilk defa total 7 aboş 6.9 a düşmüştü ne mehmet günsur ne vahide perçin ne selma ergeç böyle etki yaratmadı
ülkenin durmunun kötü olduğu durumlarda bile dizinin sadece belgeseli 6 reytingle gün birincisi olabiliyorduo zamanlar ülkenin durumunu biliyorsun etken sadece meryem değildi
son zamanlarda o kadar büyük bir olay olmamıştıülkenin durmunun kötü olduğu durumlarda bile dizinin sadece belgeseli 6 reytingle gün birincisi olabiliyordu
soma olayı küçük olaymı .ss olay olduğunda my belgesel 6 küsür rreytingle birinci olmuştu.ssson zamanlarda o kadar büyük bir olay olmamıştı
o zaman meryem vardı zaten dimi ) 6 reytinge düştüğü zaman zaten genel olarak tvler protesto ediliyordusoma olayı küçük olaymı .ss olay olduğunda my belgesel 6 küsür rreytingle birinci olmuştu.ss
la belgesel 6 reyting aldı diyorum meryemle alakası neo zaman meryem vardı zaten dimi ) 6 reytinge düştüğü zaman zaten genel olarak tvler protesto ediliyordu
tamam işte onu diyorum ben de meryem yoktu 6 reyting aldığında meryem=reyting demek değilla belgesel 6 reyting aldı diyorum meryemle alakası ne
belgesel neredeyse meryemin ayrıldığı bölümler ka izlendi diyorum meryemin etkisini vurgulamak için
meryem yok diye ab 6.9 total 7.2 ye düştü amatamam işte onu diyorum ben de meryem yoktu 6 reyting aldığında meryem=reyting demek değil
la havle ne diyom ben bi saattirmeryem yok diye ab 6.9 total 7.2 ye düştü ama