Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

acemilik yılları sultanımın :bhr: olur böyle şeyler

Türkiye’nin Ortadoğu’da bir başarı hikâyesi olarak görüldüğüne dikkat çeken Kenar, son yüzyılı kan ve çatışmalarla anılan bu bölgede Türkiye’nin istikrarının takdir topladığını belirtti. Muhteşem Yüzyıl dizisinin de yayınlandığı dönemde bölgede insanlar tarafından yakından takip edildiğine ve Osmanlı’nın algılanmasında olumlu etkiler bıraktığını vurguladı.

bak @Çiğdem- uzman adam ne diyor @destere nin basküllü sülosu türkiyeyi güzel tanıttı sizin parlaklar ve desterenin aşkısı polat tanıtamadı diyor :F oh olsun sana :F @cookies @gizem ak @mrt-06 @yatutarsa @Nisa
anneliğin acemiliği mi olur :O

ilyespharm@bachouti9014130 9 sa.9 saat önce
@meryemuzerli Hi meryem Possible know you please or call me +213776721079 I'm waitin your message Thank's

özgüvene for :F @destere @Nisa @Çiğdem- @mrt-06 @yatutarsa @cookies

bu da çirkinlerin efendisi çiğdem olsa gerek :F
Çağla'nm@Ayhayvansin 9 sa.9 saat önce
Biraz dertliyim. Hürrem uzerli meryem sultan çocuğunu anlatıyor. 'Bu benden mi çıktı inanmıyorum' diyor. Ben bekarım. Kocam yok.
şu adamın yarısı kadar özgüvenim olsa yeter :F

@Çiğdem- ile @gizem ak ın tercihi farklı olacak gibi @destere ikisini de seçer:F
Ekli dosyayı görüntüle 41448

bu büyük aşkı anlamayan melunlar @mrt-06 @yatutarsa ve @sokak sanati na ispanyolca anlatım:F
@cookies @HachiKo @Nisa
Ekli dosyayı görüntüle 41449
burakın ben genelde oyunculuğunu beğenmiyorum ama ara sıra bakmıstım muhteşem yüzyılda malkoçoluğlu karakterine çok iyi oturmuştu burak şu durama dizilerini braksın kenan gibi kabadyı rolleri denemesi lazım acilen yoksa dizileri tutmamaya devam eder burak şun türkiyede kenan imirzalıoğlnun yerini alabilicek tek oyuncumuz bence rtık bir kabadayı mafya dizisinde başrolu denemesi lazım zamanı geldi artık bence 🙂🙂🙂

burakın ben genelde oyunculuğunu beğenmiyorum ama ara sıra bakmıstım muhteşem yüzyılda malkoçoluğlu karakterine çok iyi oturmuştu burak şu durama dizilerini braksın kenan gibi kabadyı rolleri denemesi lazım acilen yoksa dizileri tutmamaya devam eder burak şun türkiyede kenan imirzalıoğlnun yerini alabilicek tek oyuncumuz bence rtık bir kabadayı mafya dizisinde başrolu denemesi lazım zamanı geldi artık bence 🙂🙂🙂
hemen nasıl kunçun kunçun etti :F

Ceyda Haliloğlu@DLCeydaa 15 dk.15 dakika önce
Kız bişi diyimmi bu Meryem uzerli, Halit Ergençi öpüyo sarılıyo karısı belgüzar korel gülüyo. Ben olsam sahneye atlar meryemi yolardım

@Çiğdem- yine seni buldum twitterda :F @gizem ak @Nisa @mrt-06 @destere @cookies

Son düzenleme: