beni o darbeci meluna mı benzettin .ssemreeee çocukluğu sana benziyormuş yalnız![]()
iltifat ettim sna ayoll ne darbeci melunu hürremin kurbanı oo 🙂🙂🙂beni o darbeci meluna mı benzettin .ss
o rolü mehmet günsur değil de ilyas salman oynasa ne hakaretler ederdin mustiyi pis parlakçıiltifat ettim sna ayoll ne darbeci melunu hürremin kurbanı oo 🙂🙂🙂
Nesini bana karşi kullanacan? 2.8 share!cikten 3.7'ye çıkmış reyting -ki buda kadınlarda (kıs kıs)Russian broadcast group CTC Media has posted a 43% rise in first quarter profit, thanks to rising audience in part due to Turkish historical drama Magnificent Century.
CTC reported total operating revenue of US$191.1m for the three months to the end of March, a rise of 15% year-on-year. Net income rose from US$22.8m to US$32.6m.
Flagship network CTC was the third most-watched channel in Russia in Q1, up one place year-on-year, though its average audience share fell from 11.2% to 11%.
Female-skewing Domashny reported a record quarterly audience share of 3.7%, up from 2.8%, which the company said was driven by the success of Magnificent Century.
at bunu ileride @Forumdash a karşı kullanırım![]()
2012 raporu bu .ss ayrıca my nin kanalını yükseltmesi hep olan bir şey bunu yapabilen başka türk dizisi hatırlamiyim biraz binbir gece biraz sıla yaptıNesini bana karşi kullanacan? 2.8 share!cikten 3.7'ye çıkmış reyting -ki buda kadınlarda (kıs kıs)
Önemsiz bi rapor olmuş. Bu arada neden raporun yarısını sildin (kıs kıs)2012 raporu bu .ss ayrıca my nin kanalını yükseltmesi hep olan bir şey bunu yapabilen başka türk dizisi hatırlamiyim biraz binbir gece biraz sıla yaptı![]()
Önemsiz bi rapor olmuş. Bu arada neden raporun yarısını sildin (kıs kıs)
Sıradan hangi diziyi övmüşüm??? BKZ?my ile ilgili değildi sildimayrıca sıradan dizileri savunan sana göre önemsiz olması şaşırttı beni
![]()
senaryo?? karadayıy taklit eden bir senryosu var dizinin bu da onu sıradan yapiyisıradan değil Engin ve ay yapım
aaaa evetttt saraydan kovulduğunu söylüyorum ona hahha![]()
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] bu sahnede @Çiğdem- in sesini duymuş diyolla@mrt-06 @cookies @Harunnn60 @destere
ne kadar pompişik bir hayalaaaa evetttt saraydan kovulduğunu söylüyorum ona hahha![]()