bi haller falan olmadı.ssGezegeni avatar yaptıktan sonra bi haller oldu sana yükseleninle zıt düştü zaar. 😕
bi haller falan olmadı.ssGezegeni avatar yaptıktan sonra bi haller oldu sana yükseleninle zıt düştü zaar. 😕
Sanki hesabını Niran Ünsal ele geçirmiş gibi her şeye isyan her şeye sinirlisin.bi haller falan olmadı.ss
hedefim meclisSanki hesabını Niran Ünsal ele geçirmiş gibi her şeye isyan her şeye sinirlisin.![]()
#p*rnokliplereHAYIR.![]()
Gider gitmesine de alan olmaz orada da rezillik çıkarır meclisi terkeder.bu eylülde gidicem diyodu ekim olmuş. programda randevu aldınız mı dediler almadım ama bi şekilde gidicem diyodu
![]()
meclis başkanına gider yapıyomuş falanGider gitmesine de alan olmaz orada da rezillik çıkarır meclisi terkeder.Geçen Beyaz TV'de gördüm yine bağırıyordu he tam layığını bulmuşsun dedim kendi kendime.
![]()
Kadırgalıya bile o cesareti gösterdi meclis başkanına hayli hayli yapar.meclis başkanına gider yapıyomuş falan![]()
![]()
o değil de bu şirin çocuk nasıl atarlı bir ergene dönüştükösem başlasa da izlesek![]()
senin fantastik dizilere dönsün dimi@xemrexxx mine tugayda oynasin meryemin dizisinde
Basrolede Kiraz mevsimindeki ayaz veya gunesi beklerkendeki kerem gibi birini bulsunlar![]()
aaa ilk kitabı istiyorum@Çiğdem- sana bu defterlerin [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] lisini hediye edicem @destere ye de menapozlusunuikiniz de bakıp bakıp ağlayın
@yatutarsa @cookies @Harunnn60 @KayıpSehir @yatutarsa @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 40290 Ekli dosyayı görüntüle 40291
Bir tane banada hediye et@Çiğdem- sana bu defterlerin [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] lisini hediye edicem @destere ye de menapozlusunuikiniz de bakıp bakıp ağlayın
@yatutarsa @cookies @Harunnn60 @KayıpSehir @yatutarsa @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 40290 Ekli dosyayı görüntüle 40291
sana sümbül ağalı hediye etçemBir tane banada hediye et![]()
kitap değil defter bunlaraaa ilk kitabı istiyorum![]()
Aşkolsun Emresana sümbül ağalı hediye etçem
kitap değil defter bunlaral içine parlaklarla ilgili şiir yazarsın
![]()
bir koşu rusyadan alıp geliyimAşkolsun Emre
Ben Hürrem sultan lı istiyorum![]()