kızcağız doğruları dese bile sen ne anlatıcan sana güvenmiyorum esasBence aşırı egosu tavan birisidir.![]()
ayyy sende yanı bunun enresini kıskanıcam ben hahah![]()
[HASHTAG]#meryemuzerli[/HASHTAG] nin en beğendiğ iromantik komedi imiş @pompy bu işe çok sevinecek@Çiğdem- yine kıskanır kapaktaki de @destere ye benziyi
@mrt-06 @yatutarsa @yakup09 @Harunnn60 @cookies
hayvan bilr aşık oluyor mutlu oluyor sen hala olamadın bunu kıskanıcan tabiayyy sende yanı bunun enresini kıskanıcam ben hahah![]()
anası kardeşi deme bilmeyen yanlış anlayacakanasıyla kardeşini basan darbeci melun şehzade
@destere @yatutarsa @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @Çiğdem-
Ekli dosyayı görüntüle 40334
bu kadar ince düşünmene gerek yok gül geçilk caps çok mantık dışı olmuş.Diğeride ilk bölüm ile son bölümün aynı anda geçtiğini düşünen İlber Ortaylı'nın tabiriyle cahillerin capsi gibi olmuş.
![]()
bu kadar ince düşünmene gerek yok gül geç![]()
Bunu bende takip ediyorum.Sultan Süleyman @SultanSulleyman · Sep 2
Damat benim, kardeş benim boğdum a..k boğdum ne var izahat mi verecem gfl msnz nsnz be ss.s
duydun mu @yatutarsa @mrt-06![]()
aç da maho ile üvey oğlunun aşkını izleBunu bende takip ediyorum.Komik değil. .ss
Kanal D'ye izleyici çekme çabaları.aç da maho ile üvey oğlunun aşkını izle![]()
nuru bile izlemiyor 😱 totallik bu ka işlemiş damarlarınaKanal D'ye izleyici çekme çabaları.Yılanların Öcü'nü izledim çok güzeldi Zahide'm.
Daha başka bi şey izleyemem yarın erken kalkıcam.
![]()
2, 3 bölüm sonra gün değiştirip bitecek bir diziyi niye izleyeyim.nuru bile izlemiyor 😱 totallik bu ka işlemiş damarlarına![]()