Peçete ver kıza
ilk kez @Çiğdem- gibi çirkinini gören [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] nasıl da ağliyi@Harunnn60 @destere @cookies @*YıldırıM* @gizem ak
![]()
çiğdemin çirkinliğini görene peçete mi yeterPeçete ver kıza![]()
kıza o kadar bulaştın ki forumdan soğuduçiğdemin çirkinliğini görene peçete mi yeter![]()
yok bugün flash,supernatural,forever ın yeni bölümleri geliyi bir de enginli kpa var yani 4 parlaklı dizisi var bugün girmez o izlemektenkıza o kadar bulaştın ki forumdan soğudu![]()
Ahahahçiğdemin çirkinliğini görene peçete mi yeter![]()
yok bugün flash,supernatural,forever ın yeni bölümleri geliyi bir de enginli kpa var yani 4 parlaklı dizisi var bugün girmez o izlemekten![]()
Bende de pempe meryem resimli var@Çiğdem- sana hediye aldım güle güle giy@gizem ak @Harunnn60 @gözlemci @sokak sanati @mrt-06 @destere
Ekli dosyayı görüntüle 40616
offf@Çiğdem- sana hediye aldım güle güle giy@gizem ak @Harunnn60 @gözlemci @sokak sanati @mrt-06 @destere
bune beeee kefen giyerim bunu giymem ben ıyyyyyyyyyyy@Çiğdem- sana hediye aldım güle güle giy@gizem ak @Harunnn60 @gözlemci @sokak sanati @mrt-06 @destere
çiğdem daha iyi taşırofffmeryemi yüreğimde taşıyacaktım
kıskançlıkta level atlıyon her günbune beeee kefen giyerim bunu giymem ben ıyyyyyyyyyyy![]()