Maskeli Fedai
Favori Üye
Naısl yetmiyor Ortadoğu insanın gür sesi halkın adamı senin Süleyman çocuklarını boğsun .ssgörüldüğü gibi yetmiyi keşke sultan sülüman olaydı onun gücü tyeterdi
Naısl yetmiyor Ortadoğu insanın gür sesi halkın adamı senin Süleyman çocuklarını boğsun .ssgörüldüğü gibi yetmiyi keşke sultan sülüman olaydı onun gücü tyeterdi
sesi gür de noluyor suriyede savaşı mı durdurdu ; sisi amcanın çenesini mi kapattıNaısl yetmiyor Ortadoğu insanın gür sesi halkın adamı senin Süleyman çocuklarını boğsun .ss
Sisi bak Türk dizilerini yasaklatmış demek ki kafasına takıyorrsesi gür de noluyor suriyede savaşı mı durdurdu ; sisi amcanın çenesini mi kapattı
adam bir de dizilere iin mi verecekSisi bak Türk dizilerini yasaklatmış demek ki kafasına takıyorr
Bak geçenlerde Erdoğan Sisiyle aynı masaya oturmadı Sisi çılgına döndüadam bir de dizilere iin mi verecek
ne var bunda erdoğanı bm de kimse takmadı boş salona konuştu bu ttavırları yüzündenBak geçenlerde Erdoğan Sisiyle aynı masaya oturmadı Sisi çılgına döndü
Demek ki adam gerçekleri konuştu ki gittiler önceden gerçekleri konuşmayan onların istediklerine göre konuşan insanları alkışlarlardıne var bunda erdoğanı bm de kimse takmadı boş salona konuştu bu ttavırları yüzünden
ay tamam seninle uğraşamıcamDemek ki adam gerçekleri konuştu ki gittiler önceden gerçekleri konuşmayan onların istediklerine göre konuşan insanları alkışlarlardı
küçük mustafam berkan çok tatlı çocuk maşallah
elem kederiniz yerine gelsin @yatutarsa @Bully @mrt-06
@Çiğdem- @KayıpSehir @Harunnn60 @destere @cookies
musti öldüğünde nasıl gelmişti sülonun hayalineküçük mustafam berkan çok tatlı çocuk maşallah
Hayrola birden mustici oldunmusti öldüğünde nasıl gelmişti sülonun hayaline
Mustafa için iyi seyler söyledin pampane alakası var .ss
o yatutarsa ii lo ben biş idemedim sadece resmi paylaştımMustafa için iyi seyler söyledin pampa
Az once mustiyi benimseyip süleymani kıyıya attino yatutarsa ii lo ben biş idemedim sadece resmi paylaştım
Şu tatlılığa bakın
elem kederiniz yerine gelsin @yatutarsa @Bully @mrt-06
@Çiğdem- @KayıpSehir @Harunnn60 @destere @cookies
sülümana az çektirmedimusti öldüğünde nasıl gelmişti sülonun hayaline
en çok cihangirde üzüldü bencesülümana az çektirmedi
orada mustafamın acısını çekiyordu cihangir onun üzerine geldien çok cihangirde üzüldü bence