Maskeli Fedai
Favori Üye
Naısl yetmiyor Ortadoğu insanın gür sesi halkın adamıgörüldüğü gibi yetmiyikeşke sultan sülüman olaydı onun gücü tyeterdi
![]()
Naısl yetmiyor Ortadoğu insanın gür sesi halkın adamıgörüldüğü gibi yetmiyikeşke sultan sülüman olaydı onun gücü tyeterdi
![]()
sesi gür de noluyorNaısl yetmiyor Ortadoğu insanın gür sesi halkın adamısenin Süleyman çocuklarını boğsun .ss
Sisi bak Türk dizilerini yasaklatmış demek ki kafasına takıyorrsesi gür de noluyorsuriyede savaşı mı durdurdu ; sisi amcanın çenesini mi kapattı
![]()
adam bir de dizilere iin mi verecekSisi bak Türk dizilerini yasaklatmış demek ki kafasına takıyorr![]()
Bak geçenlerde Erdoğan Sisiyle aynı masaya oturmadı Sisi çılgına döndüadam bir de dizilere iin mi verecek![]()
ne var bunda erdoğanı bm de kimse takmadı boş salona konuştu bu ttavırları yüzündenBak geçenlerde Erdoğan Sisiyle aynı masaya oturmadı Sisi çılgına döndü![]()
Demek ki adam gerçekleri konuştu ki gittiler önceden gerçekleri konuşmayan onların istediklerine göre konuşan insanları alkışlarlardıne var bunda erdoğanı bm de kimse takmadı boş salona konuştu bu ttavırları yüzünden![]()
ay tamam seninle uğraşamıcamDemek ki adam gerçekleri konuştu ki gittiler önceden gerçekleri konuşmayan onların istediklerine göre konuşan insanları alkışlarlardı![]()
küçük mustafam![]()
elem kederiniz yerine gelsin @yatutarsa @Bully @mrt-06
@Çiğdem- @KayıpSehir @Harunnn60 @destere @cookies
musti öldüğünde nasıl gelmişti sülonun hayalineküçük mustafamberkan çok tatlı çocuk maşallah
![]()
Hayrola birden mustici oldunmusti öldüğünde nasıl gelmişti sülonun hayaline![]()
Mustafa için iyi seyler söyledin pampane alakası var .ss
o yatutarsa ii lo ben biş idemedim sadece resmi paylaştımMustafa için iyi seyler söyledin pampa![]()
Az once mustiyi benimseyip süleymani kıyıya attino yatutarsa ii lo ben biş idemedim sadece resmi paylaştım![]()
Şu tatlılığa bakın![]()
elem kederiniz yerine gelsin @yatutarsa @Bully @mrt-06
@Çiğdem- @KayıpSehir @Harunnn60 @destere @cookies
sülümana az çektirmedimusti öldüğünde nasıl gelmişti sülonun hayaline![]()
en çok cihangirde üzüldü bencesülümana az çektirmedi![]()
orada mustafamın acısını çekiyordu cihangir onun üzerine geldien çok cihangirde üzüldü bence![]()