- Reaksiyon puanı
- 114,096
- Puanı
- 1,060
tamam tamam kutlu olsun lanet olası kayınço)
@Çiğdem- senide allah kahretsindaha geçenlerde kurbağacık kardeşinin sana açtığı sayfa duygu yüklüydü okurken gözyaşlarım sayfayı çamura çevirmiştioysa senin açtığın konuya bakınca insan hayattan soğuyor? gerçi @mrt-06 gibi itici birinin konusunu ilgi çekici hale getirmekte büyük meseleama yinede bir hogatha sihirli süpürgesiyle bu işin altından kalkmasını bilmeliydi batırmışsın sayfayı
hahah aldınmı ağzının payını ayoll atacanın eline tabikide su dökemeyiz bu konuda ama en samimi duygularımla açtım konuyuÇok teşekkürler kardeşim, inşallah.
Hediyelerim süper.
Teşekkürler turkuaz.Senin hediyeleri de bekliyorum.
Teşekkürler kayınço.Ben konumu beğendim şahsen, @Çiğdem- ablam çok güzel hediyeler seçmiş.
Şaka olduğu her halinden belliydi sen saflık etmişsin.
Çok teşekkürler öğretmenim evet ilk kutlayan sendin.Tebrik ederim @mrt-06 büyük olasılıkla seni ilk tebrik eden bendim
bu kadar geç açılmasına şaşırdım.
Neyse işte hediyem
diğer konudaki videoki komik sahneler yeni bölumlerden değildi bakabilirsin. kontrol ettim 😉
Ablacım önemli olan dediğin gibi niyet ben öyle suni şeyler sevmem önemli olan o duyguyla konuyu açmak. 😉hahah aldınmı ağzının payını ayoll atacanın eline tabikide su dökemeyiz bu konuda ama en samimi duygularımla açtım konuyu
aaaa bu arada atacan kayınco ayağına puanı kapmış senden bu taktiği devam ettiriyor ben güme gidicem bu gidişle ayoll
Ben değer verdiklerime karşı pek ince düşünceliyimdirÇok teşekkürler öğretmenim evet ilk kutlayan sendin.Nerden de dikkat ettin. Hediyem de süper akşama izlerim.
Ablacım önemli olan dediğin gibi niyet ben öyle suni şeyler sevmem önemli olan o duyguyla konuyu açmak. 😉
Yarıyor haklısın.
doğru cnm millet insanlar ne duymayıistiyorsa onu okuyor kulaklarına herkes içinden geleni söylese daha samimi bir ülke olruruz ama nerede ayoll ağızdan çıkan lafla düşündüğü laf ayrı oluyor çoğununÇok teşekkürler öğretmenim evet ilk kutlayan sendin.Nerden de dikkat ettin. Hediyem de süper akşama izlerim.
Ablacım önemli olan dediğin gibi niyet ben öyle suni şeyler sevmem önemli olan o duyguyla konuyu açmak. 😉
Yarıyor haklısın.
Fark ettim.Ben değer verdiklerime karşı pek ince düşünceliyimdir
Vaov süpersin çok teşekkürler.@mrt-06 tekrardan tebrikler hediyeleri özenli olarak seçmek istediğim için aceleye getirmeyeyim dedim..
Mesajımızı da verelim diyorsun.doğru cnm millet insanlar ne duymayıistiyorsa onu okuyor kulaklarına herkes içinden geleni söylese daha samimi bir ülke olruruz ama nerede ayoll ağızdan çıkan lafla düşündüğü laf ayrı oluyor çoğunun
arada bir bildirim geliyorFark ettim.Beni sevdiğini bilmiyordum. 😛
Vaov süpersin çok teşekkürler.
Mesajımızı da verelim diyorsun.
O değil de @pompy dünden beri konuda.
Niye hicmi farkettiremedim ????Fark ettim.Beni sevdiğini bilmiyordum. 😛
Vaov süpersin çok teşekkürler.
Mesajımızı da verelim diyorsun.
O değil de @pompy dünden beri konuda.
Anladım anladım. 😉Niye hicmi farkettiremedim ????
o benim ayıbım ozaman.
Seni ilk tebrik etmekle umarim artık anlamışsındır 😉
Çok teşekkürler aga, hepbirlikte inşallah.İnşallah daha uzun süre kalmaya devam edersin güzel insan [emoji2] seni tanıdığıma çok ama çok mutluyum.
Teşekkür ederim Melih ama adımın Atacan olduğunu bile bile neden hala Mert yazıyorsun o zaman Mr. Mert de daha anlamlı olur.İyiki buradasın Mert
Belki Mert daha güzel belki. Belki o yüzden öyle yazdım. Belki. Belki?Teşekkür ederim Melih ama adımın Atacan olduğunu bile bile neden hala Mert yazıyorsun o zaman Mr. Mert de daha anlamlı olur.
Güzel hediye sağol. Fakat ben bu sahneyi izlemiyorum çok kötü oluyorum izlediğimde.
Çok teşekkürler.Vay be koskoca 4 yıl. Daha nice yıllara @mrt-06
Benim adımın anlamı çok güzel Atacan de sen.Belki Mert daha güzel belki. Belki o yüzden öyle yazdım. Belki. Belki?
Ben şu an yine seyrettim Ahmet Varlı gerçekten şahane bir oyuncu dram dizilerine çok yakışıyor. Sahne çok güzel Zaten.Güzel hediye sağol. Fakat ben bu sahneyi izlemiyorum çok kötü oluyorum izlediğimde.Bu kadar gerçekçi bir sahne henüz izlemedim. :/
Çok teşekkürler.7 yılın yanında hiçbir şey.
Benim adımın anlamı çok güzel Atacan de sen.Neyse zaten ben senle küsüm 1 ay süreyle.. Ne söylüyorsan söyle görmüyorum!
Çok yetenekli bir oyuncu ama en son kendini Kösem ile harcadı.Ben şu an yine seyrettim Ahmet Varlı gerçekten şahane bir oyuncu dram dizilerine çok yakışıyor. Sahne çok güzel Zaten.
Kösem zaten harcanmış bir diziydi Beren'le beraberÇok yetenekli bir oyuncu ama en son kendini Kösem ile harcadı.Umarım iyi bir dram dizisiyle döner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?