mrt-06'nın Forumda 4.Yılı!

Tebrik ederim @mrt-06 büyük olasılıkla seni ilk tebrik eden bendim :Z
bu kadar geç açılmasına şaşırdım.
Neyse işte hediyem
diğer konudaki videoki komik sahneler yeni bölumlerden değildi bakabilirsin. kontrol ettim 😉

tamam tamam kutlu olsun lanet olası kayınço :))

@Çiğdem- senide allah kahretsin:) daha geçenlerde kurbağacık kardeşinin sana açtığı sayfa duygu yüklüydü okurken gözyaşlarım sayfayı çamura çevirmişti :) oysa senin açtığın konuya bakınca insan hayattan soğuyor? gerçi @mrt-06 gibi itici birinin konusunu ilgi çekici hale getirmekte büyük mesele:) ama yinede bir hogatha sihirli süpürgesiyle bu işin altından kalkmasını bilmeliydi batırmışsın sayfayı :)
Çok teşekkürler kardeşim, inşallah. :bhr:

Hediyelerim süper. :Z

Teşekkürler turkuaz. :D Senin hediyeleri de bekliyorum. :A

Teşekkürler kayınço. :D Ben konumu beğendim şahsen, @Çiğdem- ablam çok güzel hediyeler seçmiş. :)

Şaka olduğu her halinden belliydi sen saflık etmişsin. :A
hahah aldınmı ağzının payını ayoll atacanın eline tabikide su dökemeyiz bu konuda ama en samimi duygularımla açtım konuyu :bhr::bhr::bhr:

aaaa bu arada atacan kayınco ayağına puanı kapmış senden bu taktiği devam ettiriyor ben güme gidicem bu gidişle ayoll :A :A :A

Tebrik ederim @mrt-06 büyük olasılıkla seni ilk tebrik eden bendim :Z
bu kadar geç açılmasına şaşırdım.
Neyse işte hediyem
diğer konudaki videoki komik sahneler yeni bölumlerden değildi bakabilirsin. kontrol ettim 😉
Çok teşekkürler öğretmenim evet ilk kutlayan sendin. :bhr: Nerden de dikkat ettin. Hediyem de süper akşama izlerim. :Z

hahah aldınmı ağzının payını ayoll atacanın eline tabikide su dökemeyiz bu konuda ama en samimi duygularımla açtım konuyu :bhr::bhr::bhr:

aaaa bu arada atacan kayınco ayağına puanı kapmış senden bu taktiği devam ettiriyor ben güme gidicem bu gidişle ayoll :A :A :A
Ablacım önemli olan dediğin gibi niyet ben öyle suni şeyler sevmem önemli olan o duyguyla konuyu açmak. 😉

Yarıyor haklısın. :A

Çok teşekkürler öğretmenim evet ilk kutlayan sendin. :bhr: Nerden de dikkat ettin. Hediyem de süper akşama izlerim. :Z

Ablacım önemli olan dediğin gibi niyet ben öyle suni şeyler sevmem önemli olan o duyguyla konuyu açmak. 😉

Ben değer verdiklerime karşı pek ince düşünceliyimdir :A

@mrt-06 tekrardan tebrikler hediyeleri özenli olarak seçmek istediğim için aceleye getirmeyeyim dedim..
Hayat_Bilgisi_Dizisindeki_Betonun_Aimdiki_Hali3.jpg

NZU_A.jpg

sibel-can-sevgili.jpeg

37561492015-1.jpg

the-100.jpg

doğru cnm millet insanlar ne duymayıistiyorsa onu okuyor kulaklarına herkes içinden geleni söylese daha samimi bir ülke olruruz ama nerede ayoll ağızdan çıkan lafla düşündüğü laf ayrı oluyor çoğunun :A :A :A

Ben değer verdiklerime karşı pek ince düşünceliyimdir :A
Fark ettim. :A Beni sevdiğini bilmiyordum. 😛

@mrt-06 tekrardan tebrikler hediyeleri özenli olarak seçmek istediğim için aceleye getirmeyeyim dedim..
Hayat_Bilgisi_Dizisindeki_Betonun_Aimdiki_Hali3.jpg

NZU_A.jpg

sibel-can-sevgili.jpeg

37561492015-1.jpg

the-100.jpg

Vaov süpersin çok teşekkürler. :love1:

doğru cnm millet insanlar ne duymayıistiyorsa onu okuyor kulaklarına herkes içinden geleni söylese daha samimi bir ülke olruruz ama nerede ayoll ağızdan çıkan lafla düşündüğü laf ayrı oluyor çoğunun :A :A :A
Mesajımızı da verelim diyorsun. :A

O değil de @pompy dünden beri konuda. :F

Fark ettim. :A Beni sevdiğini bilmiyordum. 😛

Vaov süpersin çok teşekkürler. :love1:

Mesajımızı da verelim diyorsun. :A

O değil de @pompy dünden beri konuda. :F
Niye hicmi farkettiremedim ????
o benim ayıbım ozaman.
Seni ilk tebrik etmekle umarim artık anlamışsındır 😉

İnşallah daha uzun süre kalmaya devam edersin güzel insan [emoji2] seni tanıdığıma çok ama çok mutluyum.

@mrt-06 uzun oldu ama hediyeni şimdi vereyim :D

Güzel hediye sağol. Fakat ben bu sahneyi izlemiyorum çok kötü oluyorum izlediğimde. :( Bu kadar gerçekçi bir sahne henüz izlemedim. :/

Vay be koskoca 4 yıl. Daha nice yıllara @mrt-06 :D
Çok teşekkürler. :D 7 yılın yanında hiçbir şey. :A

Belki Mert daha güzel belki. Belki o yüzden öyle yazdım. Belki. Belki? :ozur:
Benim adımın anlamı çok güzel Atacan de sen. :A Neyse zaten ben senle küsüm 1 ay süreyle.. Ne söylüyorsan söyle görmüyorum!

Güzel hediye sağol. Fakat ben bu sahneyi izlemiyorum çok kötü oluyorum izlediğimde. :( Bu kadar gerçekçi bir sahne henüz izlemedim. :/

Çok teşekkürler. :D 7 yılın yanında hiçbir şey. :A

Benim adımın anlamı çok güzel Atacan de sen. :A Neyse zaten ben senle küsüm 1 ay süreyle.. Ne söylüyorsan söyle görmüyorum!
Ben şu an yine seyrettim Ahmet Varlı gerçekten şahane bir oyuncu dram dizilerine çok yakışıyor. Sahne çok güzel Zaten. :)