@sokak sanati'ni etiketliyim de az kavga izliyim.Kösem zaten harcanmış bir diziydi Beren'le beraber
@sokak sanati'ni etiketliyim de az kavga izliyim.Kösem zaten harcanmış bir diziydi Beren'le beraber
İkinizin kavgalarını çok seviyorum iki çingene.Sinsi yılan hem o benden özür diledi
Geçen köşeye çektim parçaladım saçını başını sonra da foruma geldi yolarım falan diye tehdit ediyor yine beni kepazeİkinizin kavgalarını çok seviyorum iki çingene.
Benim tanıdığım @sokak sanati tehditle kalmaz, bak bonişim kapı çaldığında dikkat et, sokakta arkandan biri seslendiğinde dikkat et, mühürsüz bir mektup geldiğinde dikkat çünkü ya kezzabı suratına yersin ya da siyanürle zehirlenebilirsin.Geçen köşeye çektim parçaladım saçını başını sonra da foruma geldi yolarım falan diye tehdit ediyor yine beni kepaze
Sıkıntı yok yeni yüzümle geri dönerim intikam İçinBenim tanıdığım @sokak sanati tehditle kalmaz, bak bonişim kapı çaldığında dikkat et, sokakta arkandan biri seslendiğinde dikkat et, mühürsüz bir mektup geldiğinde dikkat çünkü ya kezzabı suratına yersin ya da siyanürle zehirlenebilirsin.
Öyle bir dizi vardı Hülya Avşar'ın, belki izlemişsindir. Kadın İsterse.Sıkıntı yok yeni yüzümle geri dönerim intikam İçin
Biliyorum ama izlemedimÖyle bir dizi vardı Hülya Avşar'ın, belki izlemişsindir. Kadın İsterse.
Senin küslüğün de bi garip. Benim bildiğim küs insan gülmeyi bırak konuşmaz bile. 🙄Güzel hediye sağol. Fakat ben bu sahneyi izlemiyorum çok kötü oluyorum izlediğimde. Bu kadar gerçekçi bir sahne henüz izlemedim. :/
Çok teşekkürler. 7 yılın yanında hiçbir şey.
Benim adımın anlamı çok güzel Atacan de sen. Neyse zaten ben senle küsüm 1 ay süreyle.. Ne söylüyorsan söyle görmüyorum!
Olmaz 1 ay söz verdim kendime. Teşekkür ederim hatanı anladığın için, çünkü hoş bir laf değildi ettiğin kelime.Senin küslüğün de bi garip. Benim bildiğim küs insan gülmeyi bırak konuşmaz bile. 🙄
Tamam, özür dilerim. Bırak bu küslüğü
Valla ben bir şey yapmadım
Valla ben bir şey yapmadım
Emin'im ama ben silmedimSilmiş mesajımı. Çok pis gömmüştüm oysaki.
Emin'im ama ben silmedim
Ne mesajı ya ben dokunmadım.Görünüyor mu yoksa kalıcı silme mi yapmış acaba.
Arkamdan çekiştirme sende şu yılanın oyununa gelip.s.s İtimatım sarsılıyor sana karşı.d.s
Ne mesajı ya ben dokunmadım.
Kim bilir ne yılanlıklar kusmaya çalıştın.O zaman ben mesaj attığımı sanıp atmamışım. Neyse hakkına girdim kusura BAKMA.
Kim bilir ne yılanlıklar kusmaya çalıştın.
Bari Loo'dan at merak ettim, hazır atmışken itirafta gönderirsin.Çok manidardı. Neyse zaten pişman olmuştum keşke demesem diyordum zaten dememişim.