mrt-06'nın Forumda 4.Yılı!

Geçen köşeye çektim parçaladım saçını başını :F sonra da foruma geldi yolarım falan diye tehdit ediyor yine beni kepaze :F
Benim tanıdığım @sokak sanati tehditle kalmaz, bak bonişim kapı çaldığında dikkat et, sokakta arkandan biri seslendiğinde dikkat et, mühürsüz bir mektup geldiğinde dikkat çünkü ya kezzabı suratına yersin ya da siyanürle zehirlenebilirsin. :A

Benim tanıdığım @sokak sanati tehditle kalmaz, bak bonişim kapı çaldığında dikkat et, sokakta arkandan biri seslendiğinde dikkat et, mühürsüz bir mektup geldiğinde dikkat çünkü ya kezzabı suratına yersin ya da siyanürle zehirlenebilirsin. :A
Sıkıntı yok yeni yüzümle geri dönerim intikam İçin :A

Güzel hediye sağol. Fakat ben bu sahneyi izlemiyorum çok kötü oluyorum izlediğimde. :( Bu kadar gerçekçi bir sahne henüz izlemedim. :/

Çok teşekkürler. :D 7 yılın yanında hiçbir şey. :A

Benim adımın anlamı çok güzel Atacan de sen. :A Neyse zaten ben senle küsüm 1 ay süreyle.. Ne söylüyorsan söyle görmüyorum!
Senin küslüğün de bi garip. Benim bildiğim küs insan gülmeyi bırak konuşmaz bile. 🙄
Tamam, özür dilerim. :love1: Bırak bu küslüğü :love1:

Senin küslüğün de bi garip. Benim bildiğim küs insan gülmeyi bırak konuşmaz bile. 🙄
Tamam, özür dilerim. :love1: Bırak bu küslüğü :love1:
Olmaz 1 ay söz verdim kendime. :A Teşekkür ederim hatanı anladığın için, çünkü hoş bir laf değildi ettiğin kelime. :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan