mrt-06'nın Forumda 4.Yılı!

Senden gelen hediyelere veya mesajlara açığız kardo yeter ki gel başımızın üstünde yerin var. :)
Vaov ne güzel bir mesaj. Eyvallah. :love1: Harbi bu sıva ekibinin başkanı sen olmalısın gerçi şuan kim bilmiyorum ama dıştan oylama yapıyorsanız oyum sana. :A

Vaov ne güzel bir mesaj. Eyvallah. :love1: Harbi bu sıva ekibinin başkanı sen olmalısın gerçi şuan kim bilmiyorum ama dıştan oylama yapıyorsanız oyum sana. :A
Öyle çok aşırı bir muhabbetimiz olmadı şimdiye kadar ama sana kanım ısınıyor nedense, ondan bi sıvayasım geldi ama tamamen içimden gelerek yazdım yani. :) Bizde başkanlık sistemi yok herkes eşit ve demokrasi sınırları içerisinde aynı söz hakkına sahip. :A Ama yine de eyvallah. :)

Öyle çok aşırı bir muhabbetimiz olmadı şimdiye kadar ama sana kanım ısınıyor nedense, ondan bi sıvayasım geldi ama tamamen içimden gelerek yazdım yani. :) Bizde başkanlık sistemi yok herkes eşit ve demokrasi sınırları içerisinde aynı söz hakkına sahip. :A Ama yine de eyvallah. :)
Bilmukabele. 😉 Ben forumda uzun bir süre yoktum o ara sen birde @MasacRE- aktif olmuşsunuz haliyle pek iletişim kuramadık, geldiğimde herkes sıva sıva deyince ne oluyor anlamadım sonradan @Doğu anlatmıştı bu oluşumu. :A Daha yeni yeni aslında tanışıyoruz, geç olsun güç olmasın. :D

Hadi ya yine de sistem değiştirirseniz haberim olsun. :A

Yerum. :love1: Zaten senin aile bizden. :A Mide gribi de yeni türedi, daha neler çıkacak acaba. .ss

Çok teşekkürler ablam. :bhr: Dünden beri bana bozuksun ama bu mesajınla bozuk olmadığını anladım. :A
Mesajım burda bak konuşmuşuz hatta. :D @vadikızı

Bilmukabele. 😉 Ben forumda uzun bir süre yoktum o ara sen birde @MasacRE- aktif olmuşsunuz haliyle pek iletişim kuramadık, geldiğimde herkes sıva sıva deyince ne oluyor anlamadım sonradan @Doğu anlatmıştı bu oluşumu. :A Daha yeni yeni aslında tanışıyoruz, geç olsun güç olmasın. :D

Hadi ya yine de sistem değiştirirseniz haberim olsun. :A

Mesajım burda bak konuşmuşuz hatta. :D @vadikızı

ben burayı değil musicsurvivor da etiketledim ilk 4 ü tebrik ederim dedim ona
birşey demedin ona tşk etmedin demiştim karışıklık olmuş:D

ben burayı değil musicsurvivor da etiketledim ilk 4 ü tebrik ederim dedim ona
birşey demedin ona tşk etmedin demiştim karışıklık olmuş:D
Ha ben o konu hakkında konuşuyordum sende öyle bir mesaj yazınca burası sandım. :D Pardon, oraya bakıyorum görmemiş olabilirim. :A

@mrt-06 Vay be demek benden 1 yıl sonra geldin foruma ha ne günlerdi be daha o zamandan anlamıştım gelecekte co admin olacağını :A

Al bakalım bu da hediyen tebrik ediyorum nice senelere :D

@mrt-06 Vay be demek benden 1 yıl sonra geldin foruma ha ne günlerdi be daha o zamandan anlamıştım gelecekte co admin olacağını :A

Al bakalım bu da hediyen tebrik ediyorum nice senelere :D
Teşekkür ederim, hediyem de süper. :bhr: Diğer konuda da dediğim gibi keşke daha evvelden aktif olsaydın sende şuan co admindin bence. :A

Teşekkür ederim, hediyem de süper. :bhr: Diğer konuda da dediğim gibi keşke daha evvelden aktif olsaydın sende şuan co admindin bence. :A

Yok benim yöneticilikte gözüm yok, yöneticilik başvurusu zamanı Yiğit falan söylemişti başvur diye de ben istememiştim :D Ama daha önce katılmak isterdim tabi aranıza girdikten sonra hoşuma gitti buradaki ortam o zamanlar farkında değildim yapacak bir şey yok hayırlısı böyleymiş :)

@mrt-06 4.yılın kutlu olsun canım kardeşim, hep birlikte nice yıllara inşallah. :love1: İşte hediyelerin. :bhr:

6E6C977084815B4E8674B571r.jpg

Son hediyem gelecek haftaki oyunu etkiler umarım. :A

tamam tamam kutlu olsun lanet olası kayınço :))

@Çiğdem- senide allah kahretsin:) daha geçenlerde kurbağacık kardeşinin sana açtığı sayfa duygu yüklüydü okurken gözyaşlarım sayfayı çamura çevirmişti :) oysa senin açtığın konuya bakınca insan hayattan soğuyor? gerçi @mrt-06 gibi itici birinin konusunu ilgi çekici hale getirmekte büyük mesele:) ama yinede bir hogatha sihirli süpürgesiyle bu işin altından kalkmasını bilmeliydi batırmışsın sayfayı :)

Bak bu da çok güzel bir hediye oldu sağol. 😉 Zaten sana mahçupum şakamı ciddiye alıp yılbaşı konusunu açmamışsın, ben orada şaka yapıyordum çok belli değil miydi. :A

Eyvallah, sen de iyi varsın gardaşım. 😉
Geçen sene açınca bu sene de niyetlendiğini sandım en baştan söyleseydin ya. :A

@mrt-06 4.yılın kutlu olsun canım kardeşim, hep birlikte nice yıllara inşallah. :love1: İşte hediyelerin. :bhr:

6E6C977084815B4E8674B571r.jpg

Son hediyem gelecek haftaki oyunu etkiler umarım. :A
Çok teşekkürler kardeşim, inşallah. :bhr:

Hediyelerim süper. :Z

@mrt-06 tebrikler başarıların daim olsun:)
Teşekkürler turkuaz. :D Senin hediyeleri de bekliyorum. :A

tamam tamam kutlu olsun lanet olası kayınço :))

@Çiğdem- senide allah kahretsin:) daha geçenlerde kurbağacık kardeşinin sana açtığı sayfa duygu yüklüydü okurken gözyaşlarım sayfayı çamura çevirmişti :) oysa senin açtığın konuya bakınca insan hayattan soğuyor? gerçi @mrt-06 gibi itici birinin konusunu ilgi çekici hale getirmekte büyük mesele:) ama yinede bir hogatha sihirli süpürgesiyle bu işin altından kalkmasını bilmeliydi batırmışsın sayfayı :)
Teşekkürler kayınço. :D Ben konumu beğendim şahsen, @Çiğdem- ablam çok güzel hediyeler seçmiş. :)

Geçen sene açınca bu sene de niyetlendiğini sandım en baştan söyleseydin ya. :A
Şaka olduğu her halinden belliydi sen saflık etmişsin. :A

Yok benim yöneticilikte gözüm yok, yöneticilik başvurusu zamanı Yiğit falan söylemişti başvur diye de ben istememiştim :D Ama daha önce katılmak isterdim tabi aranıza girdikten sonra hoşuma gitti buradaki ortam o zamanlar farkında değildim yapacak bir şey yok hayırlısı böyleymiş :)
Peki sen bilirsin ama sen istemesen de Ozan yönetici yapabilir. :A Daha önce örneklerini gördük. :D