Sıvacı ekibinden nedense hediye gelmiyor. Hediyeye alerjiniz var herhalde.Bir hediye gelmedi aklıma şu aşamada, ondan kuru ama bir o kadar samimi bir mesajla idare edeyim dedim.
Sıvacı ekibinden nedense hediye gelmiyor. Hediyeye alerjiniz var herhalde.Bir hediye gelmedi aklıma şu aşamada, ondan kuru ama bir o kadar samimi bir mesajla idare edeyim dedim.
Bizim sıcak hasbıhalimiz hediyenin yerini tutar diye düşünüyoruz heralde. Yani pek de aşina olduğumuz bir kültür değil gibi.Sıvacı ekibinden nedense hediye gelmiyor. Hediyeye alerjiniz var herhalde.
Neyse tutsun bakalım. Ama ben size hediye veririm, güzel hediye bulurum.Bizim sıcak hasbıhalimiz hediyenin yerini tutar diye düşünüyoruz heralde. Yani pek de aşina olduğumuz bir kültür değil gibi.
Senden gelen hediyelere veya mesajlara açığız kardo yeter ki gel başımızın üstünde yerin var.Neyse tutsun bakalım. Ama ben size hediye veririm, güzel hediye bulurum.
Vaov ne güzel bir mesaj. Eyvallah. Harbi bu sıva ekibinin başkanı sen olmalısın gerçi şuan kim bilmiyorum ama dıştan oylama yapıyorsanız oyum sana.Senden gelen hediyelere veya mesajlara açığız kardo yeter ki gel başımızın üstünde yerin var.
Öyle çok aşırı bir muhabbetimiz olmadı şimdiye kadar ama sana kanım ısınıyor nedense, ondan bi sıvayasım geldi ama tamamen içimden gelerek yazdım yani. Bizde başkanlık sistemi yok herkes eşit ve demokrasi sınırları içerisinde aynı söz hakkına sahip. Ama yine de eyvallah.Vaov ne güzel bir mesaj. Eyvallah. Harbi bu sıva ekibinin başkanı sen olmalısın gerçi şuan kim bilmiyorum ama dıştan oylama yapıyorsanız oyum sana.
Bilmukabele. 😉 Ben forumda uzun bir süre yoktum o ara sen birde @MasacRE- aktif olmuşsunuz haliyle pek iletişim kuramadık, geldiğimde herkes sıva sıva deyince ne oluyor anlamadım sonradan @Doğu anlatmıştı bu oluşumu. Daha yeni yeni aslında tanışıyoruz, geç olsun güç olmasın.Öyle çok aşırı bir muhabbetimiz olmadı şimdiye kadar ama sana kanım ısınıyor nedense, ondan bi sıvayasım geldi ama tamamen içimden gelerek yazdım yani. Bizde başkanlık sistemi yok herkes eşit ve demokrasi sınırları içerisinde aynı söz hakkına sahip. Ama yine de eyvallah.
Mesajım burda bak konuşmuşuz hatta. @vadikızıYerum. Zaten senin aile bizden. Mide gribi de yeni türedi, daha neler çıkacak acaba. .ss
Çok teşekkürler ablam. Dünden beri bana bozuksun ama bu mesajınla bozuk olmadığını anladım.
Bilmukabele. 😉 Ben forumda uzun bir süre yoktum o ara sen birde @MasacRE- aktif olmuşsunuz haliyle pek iletişim kuramadık, geldiğimde herkes sıva sıva deyince ne oluyor anlamadım sonradan @Doğu anlatmıştı bu oluşumu. Daha yeni yeni aslında tanışıyoruz, geç olsun güç olmasın.
Hadi ya yine de sistem değiştirirseniz haberim olsun.
Mesajım burda bak konuşmuşuz hatta. @vadikızı
Ha ben o konu hakkında konuşuyordum sende öyle bir mesaj yazınca burası sandım. Pardon, oraya bakıyorum görmemiş olabilirim.ben burayı değil musicsurvivor da etiketledim ilk 4 ü tebrik ederim dedim ona
birşey demedin ona tşk etmedin demiştim karışıklık olmuş
Ha ben o konu hakkında konuşuyordum sende öyle bir mesaj yazınca burası sandım. Pardon, oraya bakıyorum görmemiş olabilirim.
Yok yok bu sefer yanlış anlayan benim.ben yanlış anlamışım ya
Teşekkür ederim, hediyem de süper. Diğer konuda da dediğim gibi keşke daha evvelden aktif olsaydın sende şuan co admindin bence.@mrt-06 Vay be demek benden 1 yıl sonra geldin foruma ha ne günlerdi be daha o zamandan anlamıştım gelecekte co admin olacağını
Al bakalım bu da hediyen tebrik ediyorum nice senelere
Teşekkür ederim, hediyem de süper. Diğer konuda da dediğim gibi keşke daha evvelden aktif olsaydın sende şuan co admindin bence.
Geçen sene açınca bu sene de niyetlendiğini sandım en baştan söyleseydin ya.Bak bu da çok güzel bir hediye oldu sağol. 😉 Zaten sana mahçupum şakamı ciddiye alıp yılbaşı konusunu açmamışsın, ben orada şaka yapıyordum çok belli değil miydi.
Eyvallah, sen de iyi varsın gardaşım. 😉
Çok teşekkürler kardeşim, inşallah.@mrt-06 4.yılın kutlu olsun canım kardeşim, hep birlikte nice yıllara inşallah. İşte hediyelerin.
Son hediyem gelecek haftaki oyunu etkiler umarım.
Teşekkürler turkuaz. Senin hediyeleri de bekliyorum.@mrt-06 tebrikler başarıların daim olsun
Teşekkürler kayınço. Ben konumu beğendim şahsen, @Çiğdem- ablam çok güzel hediyeler seçmiş.tamam tamam kutlu olsun lanet olası kayınço )
@Çiğdem- senide allah kahretsin daha geçenlerde kurbağacık kardeşinin sana açtığı sayfa duygu yüklüydü okurken gözyaşlarım sayfayı çamura çevirmişti oysa senin açtığın konuya bakınca insan hayattan soğuyor? gerçi @mrt-06 gibi itici birinin konusunu ilgi çekici hale getirmekte büyük mesele ama yinede bir hogatha sihirli süpürgesiyle bu işin altından kalkmasını bilmeliydi batırmışsın sayfayı
Şaka olduğu her halinden belliydi sen saflık etmişsin.Geçen sene açınca bu sene de niyetlendiğini sandım en baştan söyleseydin ya.
Peki sen bilirsin ama sen istemesen de Ozan yönetici yapabilir. Daha önce örneklerini gördük.Yok benim yöneticilikte gözüm yok, yöneticilik başvurusu zamanı Yiğit falan söylemişti başvur diye de ben istememiştim Ama daha önce katılmak isterdim tabi aranıza girdikten sonra hoşuma gitti buradaki ortam o zamanlar farkında değildim yapacak bir şey yok hayırlısı böyleymiş